PaasSALE bij Van Nieuwkerk!

Geen reacties

Graag nodigen wij u uit voor onze PaasSALE op 25, 26 en 28 maart (2e Paasdag geopend van 11.00-16.00) in onze vestigingen in Hilversum en Amsterdam. Onze PaasSALE staat in het teken van heel veel voordeel!

Acties op alle nieuwe modellen!

Onze complete line-up aan Honda & Nissan modellen wordt tijdens de Paasshow met voordeel aangeboden! De korting kan oplopen tot maarliefst € 5000,-. Wilt u thuis alvast een vrijblijvende taxatie ontvangen? Ga dan naar onze Nissan of Honda actiewebsite!

Company Car SALE
De luxe van een nieuwe auto, maar de prijs van een mooie occassion? Kies dan één van onze 20 company cars. Binnen ons bedrijf ingezette auto’s, max 6 maanden oud, tot 5000 km gereden en in perfecte staat! Wij gaan ze allemaal vervangen en bieden ze tijdens Pasen aan met korting oplopend tot ruim € 9600,-. Bekijk hier alvast onze voorraad.

OcassionSALE
Speciaal voor Pasen hebben we uit 4 vestigingen de mooiste occassions geselecteerd en in onze Flagship Store te Amsterdam neer gezet. Tijdens de Paasshow van vrijdag t/m maandag bieden wij deze aan voor een extra scherpe prijs. Bekijk onze occassions nu vast online via deze link.