De Honda CR-V (Plug-in) Hybrid uitgelegd! – instructievideo’s

Bij Honda Van Nieuwkerk vinden wij het belangrijk dat u zorgeloos de weg op kunt. Ook als wij even niet bereikbaar zijn, is het van belang dat u antwoorden op uw vragen krijgt. Om deze reden vindt u op deze pagina een reeks instructievideo’s over de Honda CR-V (Plug-in) Hybrid, zodat u precies kunt zien wat u moet doen als u het even niet weet. Of het nu gaat om het koppelen van uw smartphone, het instellen van de navigatie of het resetten van de bandenspanning, we hebben het gedekt. Ontdek de uitgebreide uitleg in de filmpjes hieronder!

Hoe stelt u de navigatie in bij de Honda CR-V Hybrid?

Het komt vaak voor dat bezoekers in onze showroom zich afvragen: “Hoe stel ik de navigatie in van mijn Honda e:Ny1?” Dit is begrijpelijk, aangezien dit soms een uitdagende taak kan zijn. Om dit gemakkelijker te maken, heeft onze Honda-adviseur een handige instructievideo gemaakt waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe u dit moet doen.

Hoe stelt u de Cruise Control in bij de Honda CR-V Hybrid?

Het instellen van de Cruise Control kan best een uitdagende taak zijn! Zeker als u dit tijdens het rijden moet uitvoeren. In de video hieronder vindt u een uitgebreide uitleg over hoe u de Cruise Control instelt bij de nieuwe Honda CR-V Hybrid! Onze Honda adviseur, Devin, legt het aan u uit!