De enige autoverzekering met 10 jaar garantie op uw Honda

Deze exclusieve verzekering geldt voor zowel nieuwe Honda’s als voor Honda occasions.

Deze verzekering biedt u een uitstekende dekking voor uw voertuig. U profiteert van een volledige vergoeding van zowel de kosten voor onderdelen als het arbeidsloon in geval van schade. Dat betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over financiële lasten bij reparaties.

Bovendien kunt u rekenen op een waardevolle nieuwwaarde-/aanschafwaarderegeling die maar liefst 3 jaar geldig is. Dit houdt in dat als uw voertuig binnen deze periode total loss raakt, u een vergoeding krijgt op basis van de nieuwwaarde of de aanschafwaarde, afhankelijk van wat voor u gunstiger is.

En als kers op de taart bieden we u een bonus: 24/7 Europa pechhulp. Of u nu thuis bent of onderweg in Europa, onze pechhulp staat altijd voor u klaar om u te helpen bij onverwachte situaties op de weg. Zo kunt u met een gerust hart genieten van uw rijervaring.

Bereken uw premie in slechts 3 stappen

Selecteer een verstiging, voer uw kenteken in en bereken uw premie verder op www.hondinsurance.nlDe unieke voordelen van Honda Insurance

Tot en met 10 jaar garantie 

Extra garantie is handig als u onverhoopt wordt geconfronteerd met een plotseling optredend technisch defect aan uw auto. Dan wilt u het liefst dat deze onverwachte kosten onder de garantie vallen. Met onze allrisk verzekering verlengen wij gedurende de looptijd de garantie van standaard 3 jaar tot en met 10 jaar (120 maanden) of 200.000 km. U heeft bij reparaties recht op 100% vergoeding op onderdelen en arbeidsloon. Zónder dat u hiervoor extra betaalt.

100% vergoeding op onderdelen en arbeidsloon

Indien u de Allrisk Honda Insurance Autoverzekering hebt afgesloten, heeft u bij reparaties, maximaal 10 jaar na datum afgifte van het eerste kentekenbewijs, recht op 100% vergoeding op onderdelen en arbeidsloon. Zónder dat u hiervoor extra betaalt. Mits ieder jaar tijdig onderhoud heeft plaatsgevonden en/of de onderhoudshistorie bekend is.

3 jaar nieuwwaarde-/aanschafwaarderegeling

Als uw Honda total loss raakt of wordt gestolen, dan geldt vanaf het moment dat uw Honda Insurance Allrisk Autoverzekering ingaat: 3 jaar lang de nieuwwaarderegeling voor uw nieuwe Honda of 3 jaar lang de aanschafwaarderegeling voor uw Honda occasion.

Normaal gesproken zou u alleen de dagwaarde vergoed krijgen. Dat kan u dus duizenden euro’s voordeel opleveren! En tot de andere auto geleverd is, heeft u ook nog eens maximaal 30 dagen recht op gratis vervangend vervoer.

Gunstige regeling eigen risico

Standaard is het eigen risico € 135,- per gebeurtenis. Indien uw Honda auto wordt gerepareerd binnen het netwerk van Honda Insurance, vervalt dit eigen risico. Specifiek bij ruitvervanging is een eigen risico van toepassing van € 67,50 per gebeurtenis. Voor schade aan ruiten (sterretje) die gerepareerd kan worden door middel van de kunstharsmethode, geldt geen eigen risico. Voor bestuurders jonger dan 24 jaar geldt een afwijkend eigen risico, zie de voorwaarden.

24/7 Pechhulp Europa

Autopech is heel vervelend. Dan is het goed om te weten dat u met de allrisk autoverzekering van Honda Insurance ook kunt profiteren van 24/7 pechhulpservice! Of dat nu in uw woonplaats, in Nederland of elders in Europa is, de alarmcentrale staat u bij.

Uw auto wordt in de meeste gevallen direct gerepareerd. Maar als het niet anders kan, wordt uw auto vervoerd naar een reparateur. Dat is meestal uw eigen autobedrijf. En als u pech heeft in het buitenland, worden zowel de auto als alle inzittenden naar Nederland gezorgd.

Bereken uw premie in slechts 3 stappen

Selecteer een verstiging, voer uw kenteken in en bereken uw premie verder op www.hondinsurance.nlOver Actua

Honda Insurance is een initiatief van de Actua Groep. Actua is sinds 1986 actief in de verzekeringsbranche. We gebruiken deze ervaring om u te verzekeren van klantgerichte garantie- en verzekeringsproducten. Actua biedt verzekeringen voor alle zaken die voor u belangrijk zijn, zoals uw huis, uw gezin, uw auto of uw telefoon en laptop. Hierbij staat u als klant centraal en ontzorgen we u zoveel mogelijk, vooral op de momenten waarop dat voor u belangrijk is. Actua is aangesloten bij KiFiD en staat onder toezicht van AFM en DNB. Lees meer over Actua op www.actua.nl.