De Honda HR-V Hybrid uitgelegd! – instructievideo’s

Bij Honda Van Nieuwkerk vinden wij het belangrijk dat u zorgeloos de weg op kunt. Ook als wij niet te bereiken zijn, is het belangrijk dat u antwoorden op uw vragen krijgt. Om deze reden vindt u op deze pagina een reeks instructievideo’s over de Honda HR-V (Full Hybrid), zodat u precies kunt zien wat u moet doen als u het even niet weet. Of het nu gaat om het koppelen van uw smartphone, het instellen van de navigatie of het resetten van de bandenspanning, we hebben het gedekt. Ontdek de uitgebreide uitleg in de video’s hieronder.

Het resetten van de bandenspanning van de Honda HR-V Hybrid!

De bandenspanning resetten is nodig als u bijvoorbeeld wat extra lucht in een band heeft gepompt. Door de bandenspanning van de Honda HR-V dan te resetten, zult u zien dat het bandenspannings lampje weer uit zal gaan. We begrijpen dat dit soms lastig kan zijn. De vraag ‘Hoe reset ik de bandenspanning van mijn Honda HR-V’, is dan ook helemaal niet gek.

Het instellen van de Cruise Control bij de Honda HR-V Hybrid!

Het instellen van de Cruise Control is handig als u, voor een langere periode, een constante snelheid wilt blijven rijden. Wanneer u dit wilt gaan instellen, is hier enige kennis voor nodig. In onderstaande video legt onze Honda adviseur, Devin Hemminga, u uit hoe u de Cruise Control instelt in uw Honda HR-V Hybrid!

Hoe werkt de Keyless Entry van de Honda HR-V Hybrid?

Keyless Entry is ideaal als uw autosleutel bijvoorbeeld in uw tas of broekzak zit. In onderstaande video legt onze Honda adviseur uit hoe u Keyless Entry gebruikt bij de Honda HR-V Hybrid.