Herstel en vernieuw: uw auto terug in topconditie

Kleine ongemakken zoals een sterretje in uw autoruit, een krasje op de lak of vlekken in het interieur zijn situaties die iedereen wel eens tegenkomt. Gelukkig kunnen deze vaak volledig hersteld worden. Als autoliefhebber koestert u natuurlijk uw voertuig, maar in de loop der tijd kunnen zowel het interieur als exterieur tekenen van gebruik gaan vertonen. Ondanks alle voorzichtigheid zijn kleine beschadigingen soms onvermijdelijk. Wij streven naar een resultaat dat vrijwel gelijk is aan nieuw en zijn er om uw auto weer in topconditie te herstellen.

NEEM CONTACT OP

Interieurherstel

Ervaart u vlekken, beschadigingen of loslatende stukken in uw auto-interieur? Wij staan voor u klaar om deze problemen effectief te herstellen.

Poetsen & Reconditionering

Is uw auto vuil en vertoont het lakvlekken door bijvoorbeeld vogelpoep, dode insecten of ongunstige weersomstandigheden? We herstellen graag de glans van uw auto. Wilt u tevens het interieur volledig opfrissen? Ga dan voor onze reconditioneringsservice, waarmee we uw auto weer in nieuwstaat brengen. Beschikbaar vanaf €249,-.

Glasreparatie

Heeft uw autoruit een sterretje? Voorkom doorscheuren door het sterretje tijdig te laten repareren. Wij staan klaar om deze reparatie voor u uit te voeren!

Lakreparatie

Het wegwerken van krassen en kleine beschadigingen met een lakstift is mogelijk. Wij bieden een stift aan waarmee u gemakkelijk de beschadiging kunt bijwerken. De lakstift wordt op basis van de kleurcode van uw voertuig geselecteerd. Beschikbaar vanaf €20,-.

Spot repair

Heeft uw lak een storende plek die niet kan worden weggewerkt met een lakstift? Dan bieden wij de spot repair als oplossing. Dit omvat het plaatselijk herstellen van lakproblemen of kleine deukjes in uw voertuig.

Herstel lichtmetalen velgen

Zijn uw velgen beschadigd of vertonen ze krassen? Vaak kunnen beschadigde velgen worden hersteld door uitdeuken of velgenherstel. Als dit niet mogelijk is, is het vaak voordeliger om de set te vervangen door nieuwe of gebruikte velgen. Voor gedetailleerde informatie, neemt u alstublieft contact op met een van onze vestigingen.

 

NEEM CONTACT OP