Honda HR-V e:HEV

Verken de betrouwbare Honda HR-V: een energieke, zelfopladende hybride met een unieke en intelligente e:HEV aandrijflijn die een dynamische rijervaring verzekert. Deze stijlvolle SUV in sportcoupé-stijl is geïnspireerd door F1-technologie en biedt passie, vitaliteit en veelzijdigheid in diverse omstandigheden.

BEKIJK DE HONDA HR-V E:HEV

Honda e:Ny1

Maak kennis met de Honda e:Ny1 – Honda’s allereerste volledig elektrische SUV. Deze opwindende nieuwe toevoeging aan het Honda-gamma belichaamt de toekomst van elektrische mobiliteit. Met opwindende specificaties en geavanceerde technologieën zet de e:Ny1 de norm voor prestaties, efficiency en duurzaamheid. Met een indrukwekkend elektrisch bereik van 412 kilometer, snelle laadtijden en een gestroomlijnd ontwerp biedt de Honda e:Ny1 een naadloze overgang naar elektrisch en milieuvriendelijk rijden. Lees in dit blog meer over de specificaties van de nieuwe Honda e:Ny1!

BEKIJK DE HONDA E:NY1

Honda ZR-V e:HEV

De gloednieuwe Honda ZR-V e:HEV is Honda’s sportiefste SUV ooit. Bereid je voor op een opwindende rijervaring met dit baanbrekende model. Met de toename in grootte van de nieuwe CR-V, was er ruimte ontstaan voor een nieuw model binnen het assortiment. De Honda ZR-V vult nu het gat tussen de HR-V en de CR-V.

BEKIJK DE HONDA ZR-V E:HEV

Honda CR-V e:HEV/p:HEV

De vernieuwde Honda CR-V is Honda’s grootste SUV tot nu toe. Met een stoer ontwerp, geavanceerde technologie en een luxueus interieur, is de CR-V een opvallende aanvulling op het Honda-assortiment. Bovendien is de nieuwe CR-V verkrijgbaar in twee verschillende modellen: de CR-V e:HEV met volledige hybride aandrijving en de CR-V e:PHEV, een plug-in hybride. Lees verder in dit blog voor meer informatie over de nieuwe Honda CR-V!

BEKIJK DE HONDA CR-V

Honda Jazz e:HEV

De nieuwe Jazz, die in het voorjaar van 2023 wordt gelanceerd, is comfortabel, ruim en dynamisch. Met zijn geavanceerde e:HEV volledig hybride aandrijflijn garandeert hij indrukwekkende elektrische prestaties en zuinigheid bij elke rit.

BEKIJK DE HONDA JAZZ e:HEV

Honda Civic e:HEV

De Honda Civic e:HEV is een zelfopladende, dynamische, volledig hybride hatchback die het design en de technologie van de Civic aanvult met een indrukwekkend elektrisch vermogen.

BEKIJK DE HONDA CIVIC E:HEV