HONDA ASSISTANCE

Honda Assistance helpt u bij pech weer op weg: 24/7 en 365 p/jaar

Met Honda Assistance staat een uitgebreide service tot uw beschikking in geval van pech onderweg, autoschade of een lekke band. Een eenvoudig telefoontje naar Honda Assistance is voldoende om u weer snel op weg te helpen.

In Nederland heeft Honda besloten om de dekking van Honda Assistance te verlengen naar 5 jaar voor alle nieuwe auto’s die geregistreerd worden en door Honda Nederland geleverd zijn. Voor Honda voertuigen tot 31 december 2011, die via Honda Nederland zijn aangeschaft, geldt een Honda Assistance dekking van 3 jaar. De startdatum van Honda Assistance wordt bepaald aan de hand van de datum op deel I van het kentekenbewijs. Deze uitgebreide service biedt u extra gemoedsrust tijdens uw reizen met een Honda voertuig.

Bel het gratis servicenummer: 0800-0991242

Voorwaarde Honda Assitance

Om te kunnen profiteren van Honda Assistance, dient u aan één enkele voorwaarde te voldoen: het onderhoud van uw Honda moet uitgevoerd worden door een erkende Honda dealer. Dit onderhoud wordt nauwgezet uitgevoerd volgens het officiële onderhoudsschema van uw Honda, inclusief de verplichte APK-keuring. Het is vereist dat dit onderhoud plaatsvindt na elke 20.000 kilometer of ten minste eenmaal per jaar.

Zodra uw Honda een onderhoudsbeurt heeft ondergaan, neemt uw Honda dealer het initiatief om u aan te melden voor het Honda Assistance programma. Dit waarborgt een soepel verloop van de service en versterkt de betrouwbaarheid van uw Honda, zodat u met een gerust hart de weg op kunt.

De jaarlijkse kosten voor deze dienst zijn €25, inclusief BTW.

Pech in het buitenland

Wanneer u zich in het buitenland bevindt, kunt u toegang krijgen tot deze Honda service door de nummers te gebruiken die vermeld staan in het onderhoudsboekje van uw auto. Voor meer informatie over de uitgebreide service in geval van pech onderweg, kunt u contact opnemen met uw Honda dealer.

Belangrijk om te weten: Hoewel Honda Assistance uitgebreide hulp biedt, is het geen vervanging voor een reisverzekering.