Geniet van mooie voordelen op uw favoriete Honda modellen!

Met de komst van de lente is het tijd om te genieten van het prachtige weer achter het stuur van uw geliefde Honda. Bij Automotive-centre Van Nieuwkerk streven we ernaar om u te helpen bij het kiezen van uw nieuwe auto. Daarom bieden wij deze lente speciale voordelen aan voor de aanschaf van een Honda! Ontdek snel welke modellen in aanmerking komen voor deze lenteaanbieding en laat ons u helpen bij het vinden van uw perfecte rit.

Honda HR-V Hybrid – €2.000 inruilpremie

Met de lente in volle bloei, is de Honda HR-V Hybrid de ideale metgezel voor uw avonturen. Deze veelzijdige crossover combineert stijl, comfort en brandstofzuinigheid voor een moeiteloze rijervaring. Dankzij de hybride aandrijflijn geniet u van zuinige ritten, terwijl het ruime interieur met hoogwaardige materialen en neerklapbare achterbank voor extra laadruimte zorgt. Met geavanceerde veiligheidsvoorzieningen zoals Honda SENSING kunt u met een gerust hart de weg op. Stap in en laat de Honda HR-V Hybrid u deze lente naar nieuwe bestemmingen brengen.

Deze maand biedt de Honda HR-V Hybrid een inruilpremie van €2.000. Grijp nu uw kans en schaf deze lente nog uw favoriete Honda aan.

Proefrit aanvragen Honda HR-V!   Offerte aanvragen Honda HR-V!

Honda e:Ny1 – Totale voordeel (incl. subsidie): €14.000 

Te midden van het lentelicht schijnt de Honda e:Ny1 als een sprankelende ster van elektrische mobiliteit. Deze volledig elektrische auto, met zijn opvallende design en indrukwekkende actieradius van 412 km, is ideaal voor stadsbewoners die streven naar groenere vervoersoplossingen zonder in te boeten op praktisch gemak. Met zijn compacte formaat, wendbare prestaties en hoogwaardig interieur biedt de e:Ny1 een comfortabele en geavanceerde rijervaring, waarbij elk moment van de lente wordt omarmd met stijl en duurzaamheid.

Deze maand biedt de Honda e:Ny1 een ongelooflijk voordeel van €14.000, inclusief de overheidssubsidie ter waarde van €2.950. Grijp nu uw kans en schaf deze lente nog de beste elektrische SUV op de markt aan!

Proefrit aanvragen Honda e:Ny1!   Offerte aanvragen Honda e:Ny1!

Honda CR-V (Plug-in) Hybrid – €1.000 inruilpremie

Met de lente in volle bloei, straalt de Honda CR-V (Plug-in) Hybrid als een symbool van duurzaamheid en comfort voor gezinnen en avonturiers. Deze ruime SUV combineert krachtige hybride technologie met een luxe interieur, waardoor elke rit een genot wordt. Belangrijke kenmerken zijn onder meer de emissievrije rijervaring op korte ritten dankzij de plug-in hybride technologie, het ruime interieur met veel opbergmogelijkheden, geavanceerde infotainmentsystemen en optionele all-wheel drive voor extra grip en stabiliteit. Klaar om de lente in te stappen met stijl? Ontdek de Honda CR-V (Plug-in) Hybrid, Honda’s meest premium SUV tot nu toe!

Schaf de Honda CR-V nu aan met €1.000 inruilpremie! Hiermee rijdt u Honda’s meest premium SUV nu met extra voordeel!

Proefrit aanvragen Honda CR-V!   Offerte aanvragen Honda CR-V!

Honda ZR-V Hybrid- €2.500 inruilpremie

De Honda ZR-V maakt zijn entree in het SUV-segment met een mix van stijl, prestaties en functionaliteit. Met zijn stoere design en hoge bodemvrijheid is dit model ideaal voor avontuurlijke zielen die niet willen inleveren op comfort. Belangrijke kenmerken zijn onder meer het opvallende design met sportieve accenten, het ruime interieur met slimme opbergmogelijkheden, geavanceerde rijhulpsystemen en krachtige motoropties voor zowel on-road als off-road rijden. Klaar voor avontuur? Ontdek de Honda ZR-V en verleg grenzen met stijl en vertrouwen.

Ontdek Honda’s sportiefste SUV nu met €2.500 inruilvoordeel!

Proefrit aanvragen Honda ZR-V!   Offerte aanvragen Honda ZR-V!

Honda Jazz Hybrid – €1.000 inruilpremie

Als de lente haar intrede doet, komt de responsieve, zelfopladende Full Hybrid-motor van de Honda Jazz tot leven, wat een waar genot is voor elke rit. Met een indrukwekkend koppel van 253 Nm en een levendige elektromotor van 122 PK, biedt deze motor het vermogen dat nodig is om moeiteloos op weg te gaan, ongeacht uw levensstijl. Bovendien zorgen de lagere verbruiks- en emissiecijfers voor een positieve impact op zowel het milieu als uw portefeuille. Dus terwijl de lente bloeit, kunt u genieten van direct vermogen en een rijervaring die u zonder moeite laat zweven door de seizoenen.

Geniet nu tijdelijk van €1.000 extra inruilpremie op de Honda Jazz Hybrid!

Proefrit aanvragen Honda Jazz!   Offerte aanvragen Honda Jazz!