De elektrische Honda e:Ny1 uitgelegd! – instructievideo’s

Bij Honda Van Nieuwkerk vinden wij het belangrijk dat u zorgeloos de weg op kunt. Ook als wij niet te bereiken zijn, is het belangrijk dat u antwoorden op uw vragen krijgt. Om deze reden vindt u op deze pagina een reeks instructievideo’s over de elektrische Honda e:Ny1, zodat u precies kunt zien wat u moet doen als u het even niet weet. Of het nu gaat om het koppelen van uw smartphone, het instellen van de navigatie of het resetten van de bandenspanning, we hebben het gedekt. Ontdek de uitgebreide uitleg in de video’s hieronder.

Het resetten van de bandenspanning van de Honda e:Ny1!

‘Hoe reset ik de bandenspanning van de Honda e:Ny1?’, is een vraag die wij regelmatig in de showroom krijgen. In deze video legt onze Honda adviseur, Devin Hemminga, u uit hoe u de bandenspanning kunt resetten van de volledig elektrische Honda e:Ny1.

Het opladen van de Honda e:Ny1!

Wij snappen dat het soms lastig kan zijn om erachter te komen hoe u de Honda e:Ny1 kunt opladen. De vraag: ‘Hoe laad ik mijn Honda e:Ny1 op?’, is dan ook een vraag die wij vaak terug horen komen. In onderstaande video legt onze Honda adviseur precies uit hoe u deze elektrische SUV kunt opladen.

Apple CarPlay en/of Android Auto koppelen in de Honda e:Ny1!

Apple CarPlay en Android Auto zijn ideale functies om uw rijcomfort nog verder te verbeteren. Echter kan het moeilijk zijn om dit te koppelen. In onderstaande video legt onze Honda adviseur, Devin Hemminga, u uit hoe u Apple CarPlay kunt koppelen in de Honda e:Ny1.

De navigatie instellen in de Honda e:Ny1!

‘Hoe stel ik de navigatie in van mijn Honda e:Ny1’, is een vraag die regelmatig wordt gesteld in onze showroom. Dit is ook helemaal niet gek, want dit kan af en toe ook lastig zijn. Om deze reden heeft onze Honda adviseur onderstaande instructievideo gemaakt, zodat u stapgewijs kunt zien hoe dit moet.