Exclusief bij Van Nieuwkerk: De Honda HR-V Business Edition! (21% bijtelling)

Geen reacties

Exclusief bij Van Nieuwkerk: De Honda HR-V Business Edition!

De Honda Flagship Store van Automotive-centre Van Nieuwkerk heeft speciaal voor de zakelijke markt een HR-V 1.6 diesel op de markt gebracht met zowel zakelijke luxe als 21% bijtelling! De Honda HR-V Business Edition is een ge-upgrade versie van de HR-V Elegance-uitvoering met de volgende extra’s:

  • Honda Connect Navigatie
  • Luxe lederen bekleding
  • Privacy Glass
  • Kledinghanger

In tegenstelling tot de reguliere Executive-uitvoering van de HR-V betaalt u op dit model echter geen 25%, maar 21% bijtelling! Een netto besparing van vele honderden euro’s per jaar.

En omdat de zakelijk rijder nou eenmaal vaak in nette kleren op zijn of haar werk verschijnt, krijgt u bij aankoop of lease van de auto een gratis business suit (kostuum) van ons cadeau! Kom snel langs in onze showroom, bekijk en test dit unieke model en pas meteen even één van de stijlvolle kostuums! Of klik hier en vraag binnen 5 minuten online een geheel vrijblijvende taxatie aan!

Gratis taxatie

De Honda HR-V Business Edition is exclusief door de Honda Flagship Store te Amsterdam op de markt gebracht en daar te bezichtigen. Uiteraard is dit model ook in onze andere vestigingen in Hilversum, Alphen a/d Rijn en Mijdrecht te bestellen en zijn wij u in Almere, Gouda en de rest van Nederland ook graag van dienst! Wij leveren de auto in heel Nederland kosteloos af op locatie.