Van Nieuwkerk Private Lease: Rij een Honda Civic voor € 349,- per maand!

Geen reacties

Wilt u in een nieuwe auto rijden zonder grote investering, zonder onverwachte kosten en zonder zorgen? Dan is Van Nieuwkerk Private Lease misschien wel iets voor u!

De voordelen van Private Lease!
Nooit meer onverwachte kosten
Met Van Nieuwkerk Private Lease rijd je in een nieuwe en zuinige Honda met vele extra’s. Als je de auto na je contractperiode inlevert, hoef je je zelfs geen zorgen te maken of de auto verkocht kan worden en voor hoeveel. Je stapt gewoon weer in een nieuwe lease auto. Je loopt geen enkel risico en je hoeft geen grote investering te doen. Wel zo prettig.

Je betaalt maandelijks een vaste lage leaseprijs. Hierin zitten alle kosten als afschrijving, vervangend vervoer, verzekering, onderhoud, banden, reparatie en verkoop na één, twee of drie jaar. Het basis tarief verandert niet gedurende de looptijd. Ook als er een onderhoudsbeurt of reparatie nodig is, blijft de leaseprijs hetzelfde evenals de kosten voor de verzekering wanneer er een bijv. een schade gereden wordt, alleen een eigen risico is van toepassing.

Vraag direct meer informatie aan bij onze sales adviseurs. Selecteer “Private lease”

Van Nieuwkerk Private Lease – Justlease.nl
Samen met Just Lease zijn wij een samenwerking aangegaan om als eerste Honda-dealer in Nederland private lease aan te bieden. Justlease.nl is een toonaangevende partij op het gebied van privé lease in Nederland. De kwalitatief persoonlijke service past helemaal bij het serviceniveau dat wij bij Van Nieuwkerk gewend zijn onze klanten te geven. Justlease.nl wordt door klanten dan ook beoordeeld met gemiddeld een 8.6. Als u een auto leased via Van Nieuwkerk Privé Lease loopt het lease-contract via Justlease.nl en komt u verder voor alles langs bij ons.

Introductie ACTIE: Honda Civic voor €349,- per maand
De eerste Honda die u bij ons privé kun leasen is de Honda Civic. Een standaard uitvoering rijdt u nu tijdelijk al vanaf € 349,- per maand. Klik hier om uw Honda Civic helemaal naar eigen wens samen te stellen. U kunt ook direct online een vrijblijvende calculatie maken.

just lease