Gratis Honda rijden: we hebben een winnaar !

Geen reacties

De heer Van Rabenswaay kan zes maanden lang genieten en rondrijden in een splinternieuwe Honda Civic! Hij won deze fantastische prijs als deelnemer van de Civic-poster actie, de poster die vorige maand werd verspreid.

Een maand lang hingen enkele honderden inwoners uit Almere en het Gooi e.o. de Civic-poster voor hun raam. Uit al deze deelnemers is een winnaar gekozen en de heer Van Rabenswaay, een vervent Honda liefhebber, is de gelukkige! Uiteraard was hij erg blij met het winnen van deze prijs: “Ik ben erg blij en verrast dat ik uit alle inzendingen gekozen ben. Al geruime tijd ben ik een Honda liefhebber en rijd ik in het vorige model van de Honda Civic. Ik kijk er erg naar uit om 6 maanden te mogen genieten van het nieuwste model!”

De Nieuwe Honda Civic is sinds kort ook leverbaar in een zuinige 1.6 diesel uitvoering. Het verbruik van dit model is met 3,6l/100km (ruim 1 op 27) zeer laag. In maart 2014 wordt het gamma van de Civic nog verder uitgebreid en doet de Honda Civic Tourer zijn intrede. Deze station uitvoering van de Civic heeft de grootste laadruimte in zijn segment (ruim 1600 liter)!

De Honda Civic is door een spectaculaire inruilactie momenteel leverbaar vanaf € 16.950,-! Wilt u er net als de heer Van Rabenswaaij ook eens gratis en vrijblijvend in rijden? Bezoek dan onze vestiging te Hilversum, de Honda Civic staat voor u klaar!