Corona-maatregelen: Wij zijn weer geopend!

Geen reacties

Onze vestigingen zijn weer volledig geopend. U kunt zowel bij ons terecht voor onderhoud en reparatie, als voor de aankoop van een nieuwe auto’s of onderdelen. Uiteraard volgen wij hierbij de richtlijnen van het RIVM om een veilig bezoek mogelijk te maken. De gezondheid van onze bezoekers en onze medewerkers staat vanzelfsprekend op de eerste plaats.

De volgende maatregelen gelden in onze vestigingen:

  • Onze werkplaats is geopend. Heeft u een werkplaatsafspraak gepland? Deze kan gewoon ongewijzigd doorgang vinden. We zien u graag tegemoet op de afgesproken datum. Heeft uw auto binnenkort onderhoud nodig? Plan dan uw afspraak online of telefonisch in.
  • Blijft u wachten bij onderhoud, dan zorgen wij voor minimaal 1,5 meter afstand tussen u en andere klanten. Ons pand voldoet aan de hoogste ventilatiestandaarden en onze medewerkers zijn extra bewust van hygiëne binnen en buiten uw auto. Onze monteurs dragen handschoenen, en onze medewerkers wassen na elk contact hun handen met desinfectiezeep.
  • Blijft u liever niet wachten, dan kunt u uiteraard gebruikmaken van onze oplossingen voor vervangend vervoer.
  • Afleveringen gaan door. Geplande afleveringen kunnen bij onze vestigingen op een veilige manier worden uitgevoerd. Heeft u liever dat wij de auto afleveren aan huis of op een andere locatie, dan is dit ook mogelijk! Onze adviseurs nemen contact met u op indien dit van toepassing is. Heeft u zelf vragen, neem dan even contact op met uw verkoopadviseur.
  • Bij aflevering van een nieuwe auto neemt de verkoopadviseur geen plaats meer naast u in de auto, maar geeft u op afstand een uitleg. Is het noodzakelijk om toch kortstondig in de auto plaats te nemen, dan wordt er standaard een mondkapje gedragen.
  • De showrooms zijn weer volledig open! Komt u liever nog niet langs? Dan helpen wij u graag op afstand en kunnen wij een offerte en video-impressie van uw favoriete model toesturen. Contact per telefoon, e-mail en video-bellen is mogelijk.
  • Proefritten U kunt weer langskomen voor proefritten bij onze vestigingen. Komt u liever nog niet langs en heeft u concrete interesse in één van onze modellen? Dan komen we graag met de auto naar u toe voor een proefrit op locatie. Een eventuele aankoop kan ook op locatie worden afgerond.
  • Algemene richtlijnen: Wij volgen de overheidsverplichting omtrent het dragen van mondkapsjes in onze vestigingen mondkapjes. Voor uw en onze veiligheid vragen wij u ook een mondkapje te dragen bij het betreden van deze vestiging. Heeft u verkoudheids- of andere Corona gerelateerde klachten? Dan verzoeken wij u om uw afspraak te verzetten. Om fysiek contact te vermijden willen wij u vragen te betalen met uw pinpas. Als dit niet mogelijk is wordt het contact bij een contante betaling tot het minimum beperkt.

Wij wensen u alle gezondheid en sterkte toe in deze tijd!