Honda Van Nieuwkerk ondersteunt de Spieren voor Spieren Cityrun!

1 reactie

Automotive-centre Van Nieuwkerk is een samenwerking aangegaan met de Spieren voor Spieren City Run. De organisatie van de Cityrun krijgt de komende maanden de beschikking over een nieuwe Honda Civic 1.8 Sport. Hiermee kan weer volop promotie worden gemaakt voor de jaarlijkse City Run, die op 6 april opnieuw duizenden deelnemers zal ontvangen.

Voorzitter Dick Slootbeek ontving afgelopen week de sleutels van de promotieauto uit handen van de Marketing Manager Dave van Nieuwkerk. Ronald Herrewijn, Sales Manager van de Hilversumse vestiging aan de Zeverijnstraat glimt van trots als hij de auto bekijkt: “We hebben ons best gedaan er iets speciaal van te maken, het is een echte sportieve promotieauto, en dat voor zo’n sportief evenement.” De Spieren voor Spieren Cityrun is één van de grootste evenementen van Hilversum met zo’n 10.000 deelnemers en enkele tienduizenden kijkers.

Voorzitter Dick Slootbeek was positief verrast met de auto: “Dit is een fantastische auto om de komende maanden promotie mee te maken. De grote kofferbakruimte is erg handig bij het vervoeren van promotiematerialen en voor ons is het ook erg prettig dat de auto zo comfortabel rijdt.”

Ook Honda Nederland gaf graag zijn support aan deze actie. Dave van Nieuwkerk: “Spieren voor Spieren is een fantastisch goed doel en het ondersteunen van een evenement als de Cityrun past goed bij ons merk. Wij zijn blij dat we samen met Honda een steentje kunnen bijdragen.” De auto zal op 31 december al worden ingezet tijdens de Sylvestercross in Soest en tot 6 april in de omgeving rondrijden. Tijdens de Spieren voor Spieren Cityrun zelf zijn Honda en Automotive-centre Van Nieuwkerk ook aanwezig met onder andere een kopauto en een Honda-stand.

SVS14-6

Dave van Nieuwkerk overhandigd samen met Ronald Herrewijn de sleutel van de Honda Civic aan Dick Slootbeek, voorzitter van de Spieren voor Spieren City Run.