20 MAART: VIP PREVIEW HONDA e!

Geen reacties

Wilt u kennismaken met dit unieke karakteristieke model?

Deze mogelijkheid is er! Vrijdag 20 maart aanstaande is het zover. Eenmalig is de Honda e bij onze vestiging in Amsterdam te aanschouwen, en nog beter de e is ook te testen. Hoe rijdt dit model nu in het echt? Hoe ziet het digitale dashboard er in het echt uit? Wacht niet langer en meldt u onderaan deze pagina aan voor de bezichtiging en/of een proefrit!

Event details:

Vrijdag 20 maart bent u tussen 16.00 – 21.00 uur welkom op onze vestiging in Amsterdam! Hierbij krijgt u de mogelijkheid om de Honda e te beleven. Een wij hebben twee testmodellen beschikbaar, waarvan er één in de showroom zal staan en één de mogelijkheid biedt om proef te rijden. Tijdens deze dag beantwoorden wij graag al uw vragen onder het genot van een hapje en een drankje.

Reeds je interesse kenbaar gemaakt in de e? Dan zullen onze verkopers u benaderen om een proefrit te maken tijdens dit event!

Waarom de Honda e?

  • Rijbereik van 220 km WLTP
  • In 30 minuten, 80% opgeladen
  • 8 jaar batterij garantie
  • Beter zicht door camera’s
  • Een uniek retro design

In 30 minuten 80% opgeladen

Lekker compact, dat is de Honda E. Net als de hightech features. De batterij van 35,5 kWh is een van de meest compacte in zijn klasse en biedt een rijbereik van zo’n 220 km. Dankzij de snellaadmogelijkheid is de batterij binnen 30 minuten weer tot 80% te laden. De krachtige elektromotor zorgt voor een uitzonderlijke acceleratie vanuit stilstand, waardoor de Honda E binnen ongeveer 8 seconden 100 km/u bereikt.

Het digitale dashboard van de Honda e; De Honda e is slim. U kunt er vanop afstand mee communiceren met uw smartphone via onze My Honda+- app.