Exclusief in de Honda Flagship Store: De nieuwe CR-V Hybrid!

1 reactie

De officiële introductie-datum van de Honda CR-V Hybrid staat gepland voor 22 februari, maar in onze Flagship Store kunt u hem nu al komen bezichtigen! Kom snel langs voor een eerste sneak preview!

Vrijblijvende inruiltaxatie met €1000,- korting in 2 minuten!

NIEUWE HYBRIDE PRESTATIES

Responsief, soepel, efficiënt. Dat zijn drie van de voordelen die u zult ervaren met de volledig nieuwe CR-V Hybrid. De intelligente, zeer geavanceerde hybride aandrijflijn biedt een naadloze, aangename rijervaring tijdens iedere rit.

Maak kennis met de Hybrid

De i-MMD (intelligente Multi-Mode Drive)-technologie levert uitstekende prestaties en een uitmuntende efficiëntie. Door de aerodynamische lijnen rondom een volledig nieuw chassis is deze CR-V van de vijfde generatie een SUV voor echte autoliefhebbers. Eenmaal in de auto vindt u een luxe, geraffineerd interieur met de nieuwste rijhulpmiddelen en infotainment, naast het comfort, de ruimte en de veelzijdigheid waar de CR-V bekend om staat.

Configureer hier uw favoriete CR-V Hybrid en bekijk alle opties!

Een 2.0 liter Atkinson Cycle-benzinemotor werkt samen met twee elektrische motors, een voor de aandrijving en een voor stroomopwekking, gestuurd door het intelligente Multi-Mode Drive (-MMD)-systeem, dat 3 verschillende aandrijfmodi biedt: hybride, motor en elektrisch. Er zijn versies met 2WD en 4WD beschikbaar.

Nu te bestellen!

De CR-V Hybrid is nu te bezichtigen in onze Honda Flagship Store in Amsterdam en in onze vestigingen in Hilversum, Mijdrecht en Alphen a/d Rijn! U kunt de CR-V Hybrid vanaf vandaag ook bestellen! Vanwege het enorme prijsvoordeel door de minieme aanschafbelasting (tot €7932,- minder), verwachten wij dat de levertijd snel gaat oplopen. Vraag daarom zo snel mogelijk een offerte aan, en profiteer tot de officiele introductie van een eenmalig extra voordeel!

Vrijblijvende inruiltaxatie met €1000,- korting in 2 minuten!

2019 Honda CR-V Hybrid