Honda F1 technologie testdagen: Kom de nieuwe Civic e:HEV ontdekken!

Geen reacties

De nieuwe Honda Civic e:HEV staat in onze showrooms! Heeft u altijd al eens willen rijden in auto’s die geinspireerd zijn op F1 technologie? Kom dan van zaterdag 15 t/m zaterdag 22 oktober langs tijdens de Honda F1 technologie testdagen! Zowel de nieuwe Honda Civic e:HEV als al onze andere hybride producten zijn te testen!

De door F1 technologie geïnspireerde Honda Civic e:HEV garandeert volledig hybride prestaties en een dynamische rijervaring. Een fantastische auto die u moet meemaken, en dat kan!

U bent van harte uitgenodigd om de nieuwe Honda Civic e:HEV van zaterdag 15 t/m zaterdag 22-oktober te komen testen bij onze vestigingen in Amsterdam, Hilversum en Alphen a/d Rijn. Alle andere hybride producten van Honda zijn deze dagen ook te testen. U ontdekt de voordelen van de full hybrid technologie en u ervaart het rijcomfort met een uitgebreide proefrit.


Ook kunt u rekenen op een zeer aantrekkelijk inruilaanbod voor uw huidige auto. Mis deze unieke kans om als eerste met de nieuwe Civic e:HEV kennis te maken niet en meld u aan voor een proefrit of kom gezellig binnenlopen!