Dé Nieuwe Honda HR-V Hybrid

Honda’s splinternieuwe cross-over SUV staat in onze showrooms! De nieuwe HR-V Hybrid is geheel vernieuwd, biedt meer ruimte, heeft talloze geavanceerde opties en is een stuk efficiënter en voordeliger dan zijn voorganger. Deze energieke zelfopladende Hybride biedt een zeer dynamische rijervaring, dankzij een unieke en intelligente e:HEV aandrijflijn. Deze Stijlvolle SUV in Sportcoupé-Stijl is geïnspireerd op de F1-Technologie en biedt geestdrift, Vitaliteit en veelzijdigheid in alle mogelijke omstandigheden.

Een stuk efficiënter!

De techniek van de HR-V is gebaseerd op de hybride techniek uit de formule 1. Met dit zelf opladende hybride systeem heeft u geen stopcontact nodig, bespaard u brandstof, verminderd u de co2-uitstoot en kunt u met gemoedsrust lange ritten maken. Door de toevoeging van elektriciteit is de motor krachtiger, soepeler en stiller. Dit is vooral te merken bij het optrekken vanuit stilstand en bij tussen acceleratie. U merkt de toevoeging van efficiënte hybride-technologie ook in de catalogusprijs, want door de fors lagere uitstoot van dit model is de aanschafbelasting fors verlaagd. Hierdoor is de HR-V Hybrid een stuk lager geprijsd dan zijn voorganger. U rijdt al in een HR-V Hybrid in de rijk uitgeruste Elegance-uitvoering rijklaar vanaf €34.740. Direct een inruilvoorstel ontvangen? klik hier

Multi Motor Drive

Met de HR-V Hybrid kunt u niet alleen milieuvriendelijk rijden. Met het multi motor drive systeem kiest u zelf uw reismodus. Buiten de eco-stand kunt u kiezen voor een normale stand voor dagelijks gebruik of de sport stand activeren voor een sportievere rijstel. Het systeem schakelt zelf naadloos tussen EV, Hybride of volledige motor aandrijving.

Hoe Rijdt de Honda HR-V e:HEV?

Onze verkoop adviseur Devin Hemminga stelt de auto graag aan u voor. Hij neemt u mee in een testrit waarin hij al het nieuws van de HR-V Hybrid aan u laat zien!

Het interieur

In het interieur van de HR-V is ook een hoop gewijzigd. Achterin zit je royaal met veel beenruimte en zijn de Magic seats standaard waardoor u  hoge voorwerpen zoals tv’s of fietsen eenvoudig op de vlakke wagenvloer kunt zetten. De zitting van de HR-V is hoger ten opzichte van zijn voorganger en de binnen en beenruimte voor passagiers is fors vergroot. De achterramen zijn daarnaast vergroot om wagenziekte te voorkomen.

Wat voor uitvoeringen heeft de nieuwe HR-V?

De HR-V wordt al vanaf de begin uitvoering, de Elegance, standaard voorzien van mooie 18 inch lichtmetalen velgen en led-verlichting voor en achter. Ook zit er een compleet nieuw 9’’ multimedia systeem met een snel en soepel werkend navigatie systeem in. Het systeem is daarnaast voorzien van Apple Carplay en Android auto. De auto zit standaard vol met veiligheidssystemen en het Honda Sensing veiligheidspakket is verder uitgebreid met onder andere bots herkenning, een wide angle camera en adaptieve cruise control.  De airco is uitgebreid met air diffusion systeem. Dit is een efficiëntere manier van luchtverdeling en verversing binnen de gehele auto.

Zoals genoemd is de Elegance uitvoering standaard al rijk uitgerust, maar voor nog meer luxe kunt u overstappen naar de Advance of Advance Style uitvoering. U kunt de auto dan uitbreiden met onder meer lederen bekleding, draadloos opladen, een premium audiosysteem, handenvrije achterklep, dakrails en nog veel meer. Bent u een zakelijk rijder en betaald u bijtelling? Kies dan voor de HR-V Hybrid Business Editions, met een fiscale waarde van € 30.826,-  en een bijtelling vanaf €209,50 euro per maand.

Wilt u de auto eens in het echt ervaren of een vrijblijvend online voorstel ontvangen binnen 2 minuten? Vraag het nu aan via het onderstaande forum!