CR-V Hybrid speciale voorraad actie! Max €5000,- voordeel!

Geen reacties

Wilt u in een nieuwe CR-V Hybrid rijden die direct leverbaar is!? Profiteer nu van maximaal €5.000,- korting op onze speciale voorraad modellen!

Ruim, zuinig en krachtig, dat is de nieuwe Honda CR-V Hybrid. Met hypermoderne Honda CR-V Hybrid word elke rit een pretje. Zijn geavanceerde en intelligente aandrijflijn levert een naadloze, aangename rijervaring. Het interieur zorgt voor een luxueus en open gevoel met genoeg beenruimte voor iedereen!

UIT VOORRAAD LEVERBAAR!
Zoals u wellicht in de media voorbij heeft zien komen kampen alle autofabrikanten met leveringsproblemen door het wereldwijde chip tekort. Dit geldt niet voor de CR-V Hybrid, deze hebben wij bijtijds ingekocht en kunnen wij UIT VOORRAAD LEVEREN!

DRIE KEER MAXIMAAL VOORDEEL
Schaft u in de maand november een nieuwe CR-V Hybrid aan, dan profiteert u maarliefst drie keer! Ten eerste profiteert u van onze voorraad-korting van maximaal €5000,-. Doordat wij uit voorraad leveren betaald u daarnaast nog de aanschafbelasting van 2021 ipv de veel hogere toeslag in 2022. Ten derde profiteert u van het grote tekort aan occasions dat er momenteel in Nederland is, en daarmee de hoge inruilprijzen. U ruilt nu in, en krijgt dus ook de maximale prijs die uw auto op dit moment waard is.

ZELF-OPLADENDE HYBRIDE
Naast drie keer financieel voordeel, is de CR-V Hybrid ook een stap vooruit voor het klimaat door zijn geavanceerde technologie. De CR-V Hybrid is een zelf opladende Hybride. Deze biedt het sportieve rijgedrag van een SUV met een brandstofefficiëntie en lage emissie van een hybride aandrijflijn. De aandrijflijn levert veel vermogen wanneer het nodig is en de mogelijkheid om stil te rijden in elektrische modus. Daarnaast heeft u geen stopcontact of laadstation tijdens uw reis nodig! Als zelfopladende hybride genereert de CR-V namelijk zelf zijn energie tijdens het rijden.

Bent u geïnteresseerd in een nieuwe CR-V Hybrid!? Bekijk onderstaand de voorraad of vraag direct een inruilvoorstel aan! Neem contact op met één van onze vestigingen in Amsterdam, Alphen a/d Rijn, Hilversum of Mijdrecht voor een proefrit!

Nieuwe Honda CR-V Hybrid op voorraad

 1. CR-V 2.0 HYBRID 184pk 2WD E-CVT Automaat Elegance | Uit Voorraad Leverbaar | Navigati

  CR-V2.0 HYBRID 184pk 2WD E-CVT Automaat Elegance | Uit Voorraad Leverbaar | Navigati

  Verkoopprijs:
  € 50.900,-
  Bouwjaar:
  2023
  Brandstof:
  Benzine
  Kilometerstand:
  10 km
  Locatie:
  Hilversum
 2. CR-V 2.0 HYBRID 184pk 2WD E-CVT Automaat Lifestyle| Uit Voorraad Leverbaar | Navigati

  CR-V2.0 HYBRID 184pk 2WD E-CVT Automaat Lifestyle| Uit Voorraad Leverbaar | Navigati

  Verkoopprijs:
  € 54.750,-
  Bouwjaar:
  2023
  Brandstof:
  Benzine
  Kilometerstand:
  10 km
  Locatie:
  Hilversum
 3. CR-V 2.0 HYBRID 184pk AWD Automaat Executive Panoramadak HUD

  CR-V2.0 HYBRID 184pk AWD Automaat Executive Panoramadak HUD

  Verkoopprijs:
  € 64.350,-
  Bouwjaar:
  2023
  Brandstof:
  Benzine
  Kilometerstand:
  4 km
  Locatie:
  Amsterdam