Honda official VIP partner van Amsterdam Fashion Week!

Geen reacties

Honda is officieel de automotive partner van de Amsterdam Fashion Week. Van 1 t/m 4 september verzorgt Honda het VIP vervoer tussen de vele shows die gehouden worden in de stad. Daarnaast presenteert de 100% elektrische en 100% fashionable Honda E zich op verschillende hotspots in de stad. Het design, de innovatie en de duurzaamheid staat zowel bij Honda als de Amsterdam Fashion Week centraal.

Perfect fit

“Honda staat voor the power of dreams en dat geldt helemaal voor onze modieuze Honda E”, legt Honda Benelux uit. “Amsterdam Fashion Week brengt vanuit verschillende waardes verrassende modethema’s samen. Waardes die wij delen, zoals duurzaamheid, dat levert een mooie ‘fit tussen de twee merken op.”

Looks en techniek

Lisanne van Egmond, manager van Amsterdam Fashion Week vind het verassende design en de innovatieve vondsten van de Honda E perfect passen bij de uitstraling van de Amsterdam Fashion Week. Zoals zij het noemt; “Je wilt voor dit event een autopartner met een vernieuwde aanpak in zowel looks al techniek, maar ook een merk dat kijkt naar duurzaamheid. Met Honda hebben we de match helemaal gevonden!”