Honda Test Days

Geen reacties

Bent u nieuwsgierig naar de echte elektrische rij-ervaring? Wilt u weleens rijden in ’s werelds bestverkochte SUV? Of bent u benieuwd hoeveel ruimte een auto van binnen heeft als u de zitting van de achterbank opklapt? U kunt het nu allemaal tegelijk ontdekken tijdens de Honda Test Days op 23 en 24 oktober. Kom vrijblijvend kennismaken met de nieuwste Honda’s tijdens uw eigen VIP-moment bij ons in de showroom!

Wij staan twee dagen lang voor u klaar met een hapje en een drankje om u kennis te laten maken met vier hele bijzondere auto’s. Uiteraard organiseren wij alles veilig en geheel coronaproof. U kunt proefritten maken in al onze modellen en tijdens de Honda Test Days profiteert u van unieke voordelen. Wanneer u een Honda HR-V, CR-V of Jazz Hybrid besluit aan te schaffen, geven wij u daar een tankkaart van maar liefst 500 euro bij cadeau. Gaat u voor de elektrische Honda e? Dan zorgen wij dat u gratis een laadpaal thuis krijgt.

Vier modellen
Tijdens de Honda Test Days staan er vier modellen in de spotlights.
Allereerst is er de schone Honda Jazz Hybrid. Met de Magic Seats en de perfecte samenwerking tussen elektro- en verbrandingsmotor, is dit de ideale auto voor iedereen die zuinig rijden graag combineert met comfort en praktisch design.
De Honda HR-V is de kleinere SUV uit het assortiment. Door de Magic Seats is de binnenzijde opvallend ruim en praktisch te gebruiken. De nieuwe 1.5 VTEC TURBO motor geeft deze sportieve beauty een extra pittig karakter dat u versteld zal doen staan.
De Honda CR-V is niet voor niets de bestverkochte SUV ter wereld. De verfijnde lijnen aan de buitenzijde en het luxe interieur maken rijden in de CR-V tot een bijzonder aangename ervaring. Geniet van het comfort en de veelzijdigheid van deze hybride.
Tenslotte staat de volledig elektrische Honda e voor u klaar. Dit jongste model is voorzien van de meest geavanceerde technologie. Het bijzondere design valt gelijk op, maar u zult ervaren dat er geen enkele concessie is gedaan aan prestaties en rijcomfort. De Honda e maakt elektrisch rijden een unieke belevenis!

Ontdek welke Honda het best bij u past tijdens de Honda Test Days op vrijdag 23 of zaterdag 24 oktober. U kunt hier onder een VIP-afspraak maken op het tijdstip dat u past. Wij verwelkomen u graag persoonlijk, maar op gepaste afstand, met een hapje en drankje tussen de auto’s. Besluit u tot aanschaf over te gaan? Dan zorgen wij voor een tankkaart ter waarde van 500 euro of een gratis elektrische laadpaal (twv €1500) voor thuis.