Winteractie: Gratis set winterwielen bij Honda SUV

Geen reacties

De winter staat voor de deur en daarmee is het weer tijd om uw auto van winterbanden te voorzien. Goed nieuws: bij Honda van Nieuwkerk hebben we een geweldige winteractie voor u! Als u uiterlijk 31-12-2018 een nieuwe Honda CR-V (Hybrid) of Honda HR-V bij ons koopt, in combinatie met een contract voor 5 jaar onderhoud, garantie en pechhulp-service (nu voor slechts € 1.399,- extra), dan krijgt u een GRATIS set winterwielen voor uw nieuwe Honda SUV!

Honda CR-V

Honda CR-V Winterkit Actie
Voor de CR-V met standaard 18” velgen is dit de winterwielenset incl. 18” POLLUX met Yokohama banden*. Bij de CR-V met standaard 19” velgen krijgt u de winterwielenset incl. 19” GANYMEDES met Bridgestone banden*.

Honda HR-V

Honda HR-V Winterkit Actie
Voor de HR-V met standaard 16” velgen is dit de winterwielenset incl. 16” ACER met Yokohama banden*. Bij de HR-V met standaard 17” velgen krijgt u de winterwielenset incl. 17” SINA met Yokohama banden*.

Komt u binnenkort langs bij onze vestigingen om kennis te maken met deze geweldige Honda SUV’s? Bekijk hier alvast de Honda HR-V en Honda CR-V.

*De mogelijkheid bestaat dat de geleverde winterbanden uiteindelijk van een ander merk worden aangeboden naargelang de beschikbaarheid in voorraad op dat moment. Hier kan geen wijziging of compensatie voor geëist worden. Bij beperkte voorraad zal steeds getracht worden een merk van gelijkwaardige kwaliteit of hogere kwaliteit aan te bieden, zonder garantie dat dit effectief het geval zal zijn.