Honda Private Lease

Geen reacties

Honda Private Lease

Vanaf nu is het mogelijk om een nieuwe Honda te leasen via Honda Private Lease van Automotive-centre Van Nieuwkerk. Private Lease (Prive Lease) van Automotive-centre Van Nieuwkerk maakt het voor particuliere berijders mogelijk om voor een vast maandbedrag, zorgeloos een nieuwe auto te rijden. Zo weet je precies waar je aan toe bent.  Zoek de (lease)auto die het best bij jou past en wij regelen alles voor je. De aanschaf van de auto, rijklaarkosten, verzekering, wegenbelasting, reparatie, onderhoud, vervanging van banden, pechhulp in binnen- en buitenland, kosten vervangend vervoer na 48 uur en BTW zijn allemaal bij het tarief inbegrepen. Je hoeft alleen nog maar zelf te tanken. Voor onderhoud aan de auto kan je natuurlijk terecht bij Automotive-centre Van Nieuwkerk.
Vraag een vrijblijvende taxatie aan!

Wat houdt Private Lease in?

Honda Private Lease via Automotive-centre Van Nieuwkerk is gebaseerd op Full Operational Lease. Dit is een vorm van huren, waarbij de gebruiker geen eigenaar wordt. Er wordt een contract afgesloten voor een vooraf bepaalde looptijd en een verwacht jaarkilometrage. Alle kosten voor afschrijving, rente, afleveringskosten, verzekering, wegenbelasting, reparaties, onderhoud, schade en (inter)nationale pechonderweg-hulpdienst en BTW zijn in het maandbedrag inbegrepen. Het enige dat niet in het vaste maandbedrag zit zijn de kosten voor de brandstof, boetes, eigen risico bij schade en bijvoorbeeld het wassen van de auto.

Kan ik mijn huidige auto inruilen of verkopen?

Je kunt bij Automotive-centre Van Nieuwkerk altijd je auto inruilen of verkopen, ongeacht welke merk en model auto het is. Wij bieden je een gratis taxatie van de huidige auto, zodat je weet wat deze waard is. Het bedrag kun je ontvangen of (deels)gebruiken als aanbetaling voor de Private Lease zodat het maandbedrag lager uitvalt.

Mag ik onbeperkt rijden met de auto van Private Lease?

Onbeperkt rijden mag, maar de hoeveelheid kilometers heeft natuurlijk wel invloed op het maandbedrag dat wij in rekening brengen. Wordt het aantal afgesproken kilometers overschreden, dan maken wij in overleg een nieuwe berekening op basis van de nieuwe gegevens. Het is belangrijk om vooraf een reële inschatting te maken van het aantal te rijden kilometers. Houd rekening met woon- werkverkeer, zakelijke en privé te rijden kilometers en vakanties.

Wat is het eigen risico van Private Lease?

Het eigen risico is het deel van de schade aan de auto dat voor eigen rekening komt indien de schade niet op een andere partij verhaald kan worden. Het eigen risico verschilt per contract. Standaard is het eigen risico bij Van Nieuwkerk Private Lease maximaal € 500,- (kan verschillen per aanbieder). Als u binnen 12 maanden meer dan 2 niet verhaalbare schades rijdt, wordt het eigen risico verdubbeld voor de resterende periode. De opslag voor eigen risico bij bestuurders jonger dan 24 jaar is € 150,-.

Wat is de levertijd van de auto?

De levertijd van de auto is afhankelijk van het model en de uitvoering. De levertijd wordt bij bestelling bepaald en wordt dan gecommuniceerd. Snel rijden? Automotive-centre Van Nieuwkerk heeft altijd verschillende modellen en uitvoeringen op voorraad, deze nieuwe auto’s zijn direct leverbaar. Is een gekozen model niet snel leverbaar dan kunnen we eventueel tijdelijk een voorloopauto inzetten.

Kan ik tussentijds de Private Lease beëindigen?

Voor de Private Lease spreken we vooraf een bepaalde looptijd af. Doorgaans is dit 48 maanden, maar 36 of 60 maanden is ook mogelijk. Indien je het abonnement tussentijds wilt beëindigen, betaal je altijd een afkoopsom. In overleg met Automotive-centre Van Nieuwkerk worden deze kosten berekend.

Wat gebeurt er aan het einde van de Private Lease?

Een aantal maanden voor het einde van het contract wordt je geïnformeerd over het eventueel aangaan van een nieuwe Private Lease. Je kunt de huidige auto dan gewoon inleveren, een contract wordt nooit automatisch verlengd.

Is Private Lease duurder dan zelf een auto aanschaffen?

De kosten van Automotive-centre Van Nieuwkerk Private Lease Honda kunnen eenvoudig vergeleken worden met de werkelijke kosten van het eigen autobezit op www.anwb.nl/autokosten, onder het kopje ‘autokosten’. Bij de calculatie moet wel met de volgende onderdelen rekening worden gehouden: De kosten van verzekering, wegenbelasting, reparatie, onderhoud, banden, mobiliteitsgarantie (wegenwacht), rente en afschrijving van de auto.

Wat houdt de financiële acceptatie in?

Automotive-centre Van Nieuwkerk is officieel Honda dealer, Automotive-centre Van Nieuwkerk Private Lease wordt via onze leaseafdeling afgesloten. Als je bij ons een leaseauto bestelt, beoordeelt de financiële partij die de leaseovereenkomst aanbiedt jouw financiële situatie door een credit check uit te voeren. Deze financiële acceptatie wordt uitgevoerd om de kredietwaardigheid te beoordelen.

Bij Private Lease dien je soms rekening te houden met een zekerheidstelling in de vorm van een aanbetaling.  De aanbetaling wordt dan, inclusief rentevergoeding, verdisconteerd in het leasebedrag, hierdoor zal het leasetarief maandelijks natuurlijk lager zijn.

Meer informatie over Private Lease?

Ben je nieuwsgierig geworden in de private lease van Automotive-centre Van Nieuwkerk of wil je meer informatie hebben? Bel 020-4683341 of vul op onze contact pagina ons contactformulier in.

*Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Vraag naar de voorwaarden in de showroom.