Honda Civic tijdelijk BPM-vrij! €4727 korting

Geen reacties

Een unieke actie bij Honda-dealer Van Nieuwkerk! Tot en met eind juni kunt u een nieuwe Honda Civic kopen zonder BPM te betalen. Dit betekend een voordeel tot maximaal € 4727 ! De rijk uitgeruste Honda Civic Comfort is hiermee bijvoorbeeld al leverbaar voor € 19763 !!*

Ook op de Honda Civic Tourer wordt de BPM tot een maximaal bedrag van € 4727 vergoed! Bekijk snel onze huidige actie-voorraad om te zien of uw favoriete model ertussen staat en profiteer van deze eenmalige actie!

Vraag hier direct een vrijblijvende offerte aan!

Gaat uw voorkeur uit naar een ander Honda-model? Vraag dan zeker ook een vrijblijvende offerte aan. Op verschillende andere modellen geldt namelijk een forse inruilpremie:

  • Honda CR-V € 3000,-
  • Honda Jazz Hybrid € 2750,-
  • Honda Jazz € 2000,-

Bekijk hier onze complete voorraad met actie-modellen!

website

Van Nieuwkerk Private Lease:

Rijdt u liever voor een vast maandbedrag in een nieuwe auto en vindt u het eigendom niet zo belangrijk? Dan is Van Nieuwkerk Private Lease misschien wel iets voor u! De nieuwe Honda Civic is met de gratis BPM actie nu tijdelijk al te leasen vanaf € 349,- p.m. (exclusief brandstof en wegenbelasting). Volgende week verschijnt er meer informatie over Van Nieuwkerk private lease op onze website. U kunt hiervoor natuurlijk ook contact opnemen met onze verkoop-adviseurs.

*De korting is gelijkwaardig aan het bedrag van de BPM tot maximaal € 4.727,-. Prijs is inclusief 21 % BTW, excl. toeslag voor metaal/parelkleur. Actie geldig op producten besteld tussen 1 en 30 juni 2015 met registratie voor 30 september 2015. Actie enkel geldig voor particulieren en niet te combineren met andere acties. Model voorgesteld bij wijze van voorbeeld, afgebeeld met accessoires en/of fabrieksopties. Vraag naar de actievoorwaarden in de showroom.