De Honda-modellen

Geen reacties

In dit blog zullen er vijf verschillende modellen van Honda worden besproken, namelijk: de Honda Civic, de Honda CR-V, de Honda HR-V, Honda e en de Honda Jazz.

De nieuwe Honda Civic e:HEV

De gloednieuwe Honda Civic e:HEV is de hybride auto voor echte bestuurders. Het is een dynamische, zelfopladende, volledig hybride hatchback die het design en de technologie van de Civic aanvult met een indrukwekkend elektrisch vermogen. De Civic Hybrid hoeft nooit te worden opgeladen door middel van een stopcontact. Echter wordt de hybride batterij gevoed door energie die wordt gewonnen tijdens het remmen. De nieuwe Honda heeft, in een reële rijsituatie, een rijbereik van in totaal 840 km/h en een CO2-uitstoot van slechts 108 g/km. Dit wordt bewerkstelligt zonder in te leveren op prestaties of comfort.

De nieuwe Honda Civic e:HEV

De Honda Civic e:HEV is te verkrijgen in drie uitvoeringen, namelijk: Elegance (vanaf €35.680), Sport (vanaf €37.390) of Advance (vanaf €41.055).

De Honda HR-V

De Honda HR-V is een zelfopladende hybride gebouwd voor een nieuwe generatie van milieubewuste bestuurders. Om de HR-V op te laden hoeft u niet opzoek te gaan naar een oplaadstation, omdat deze Honda zichzelf oplaadt tijdens het rijden. Door middel van de e:HEV aandrijflijn rijdt u in reële omstandigheden tot 740 kilometer. De Honda HR-V zet een nieuwe stap in de richting van een koolstofarme samenleving door een uitstoot van slechts 122 g/km.

de Honda HR-V

De Honda HR-V is te verkrijgen in drie uitvoeringen, namelijk: Elegance (vanaf €36.270), Advance (vanaf €38.890) of Advance Style (vanaf €41.520).

De Honda CR-V

De Honda CR-V is een volledige, zelfopladende hybride. Wanneer u het gaspedaal intrapt, kunnen er direct elektrische prestaties worden opgemerkt. Dit is niet het geval bij een milde hybride. Honda’s e:HEV systeem wordt gekenmerkt door dat de volledige hybrides op stille elektrische energie kunnen rijden. Er wordt stroom opgewekt door middel van regeneratief remmen, waardoor er geen stopcontact aan te pas hoeft te komen. De CR-V kan in goede omstandigheden tot wel 860 kilometer ver komen en heeft een CO2-uitstoot van slechts 144 g/km.

De Honda CR-V3

De Honda CR-V is te verkrijgen in vier uitvoeringen, namelijk: Comfort (vanaf €47.715), Elegance (vanaf €50.900), Lifestyle (vanaf €54.865) of Executive (vanaf €64.040).

De Honda Jazz

De Honda Jazz is een volledige hybride auto. In tegenstelling tot een milde hybride, levert deze dynamische geëlektrificeerde prestaties. De Honda Jazz hoeft niet op het net aangesloten te worden, maar de batterij laadt zichzelf op door middel van regeneratief remmen. De Jazz heeft een actieradius van 864 kilometer en een CO2-uitstoot van 79-144 (g/km).

De Honda Jazz

De Honda Jazz is te verkrijgen in vier uitvoeringen, namelijk: Comfort (vanaf €26.715), Elegance (vanaf €28.530), Executive (vanaf €30.660) en Crosstar (vanaf €32.855).

De Honda e

De Honda e biedt een uitzonderlijke, volledige elektrische rijervaring en voldoet tegelijkertijd aan de nul emissiebehoeften. De Honda e kent een perfecte combinatie tussen emissievrij rijden en indrukwekkende prestaties. De Honda e is een sportieve, krachtige en uiterst wendbare stadswagen. Bij snel laden laadt de batterij zich voor 80% op in slechts 31 minuten. De Honda e heeft, in reële omstandigheden, een actieradius van 222 kilometer en gaat van 0 naar 100 in slechts 8,3 seconden. De Honda e wordt verder gekenmerkt doordat het oplaadpunt zich in het midden van de motorkap bevindt. Hierdoor kunt u uw Honda probleemloos opladen aan beide kanten.

De Honda e

Honda bij Automotive-centre Van Nieuwkerk

Mocht u, na het lezen van dit artikel geïnteresseerd zijn in één van de bovenstaande modellen van Honda, neem dan contact met ons op en kom langs in de showroom.