Wat is het 100% onderhouden keurmerk?

22-08-2023 - Dealer

Het 100% Onderhouden Keurmerk voegt aanzienlijke waarde toe aan uw tweedehands auto. Het biedt de geruststelling dat de auto volgens de voorschriften van de dealer is onderhouden en veilig de weg op kan. Bij ons begrijpen we dat uw auto een cruciale rol speelt in uw dagelijks leven, en daarom is vertrouwen essentieel.

Bij de aankoop van een gebruikte auto is het vaak niet eenvoudig om alle informatie over het onderhoud te achterhalen. Het kan onduidelijk zijn welk specifiek onderhoud op een bepaald moment nodig is. Het 100% Onderhouden Keurmerk biedt de helderheid en zekerheid die u nodig heeft om vol vertrouwen de weg op te gaan.

Daar hebben we het 100% onderhouden keurmerk voor!

Vóór de aankoop van een auto is het essentieel om te weten of de onderhoudshistorie correct is, om onaangename verrassingen achteraf te voorkomen. Het 100% Onderhouden Keurmerk is dé garantie waarmee je direct een auto herkent die grondig is onderhouden. Als dit keurmerk aan een auto is toegekend, kun je er zeker van zijn dat de onderhoudsgeschiedenis volledig overeenkomt met de fabrieksnormen. Dit wordt bovendien geverifieerd door een officiële 100% expert, wat de keuze voor jou als koper aanzienlijk vergemakkelijkt en vertrouwen schept in de auto.

Met een auto die het 100% Onderhouden Keurmerk draagt, verklein je aanzienlijk het risico op onverwachte onderhoudskosten en stilstand. Kortom, 100% Onderhouden is de nieuwe standaard in auto-onderhoudszekerheid. Bij aankoop van een auto met het 100% Onderhouden Keurmerk ontvang je tevens een 100% Onderhouden Certificaat, wat een gevoel van vertrouwen en veiligheid biedt. Je kunt zonder zorgen de weg op.