Kom de nieuwe Honda CR-V bewonderen!

Geen reacties

Honda heeft de CR-V verfijnd, opnieuw uitgedacht en opnieuw ontworpen. Het resultaat? Een unieke mix van gedurfde, onderscheidende looks en geavanceerde technologieën. Ontworpen voor puur rijgenot! Sinds 20 oktober staat de nieuwe CR-V in onze showrooms, dus we nodigen u van harte uit om een kijkje te komen nemen!

Hoe ziet de nieuwe Honda CR-V eruit?

Het silhouet van de nieuwe CR-V maakt wellicht een vertrouwde indruk, maar het design is helemaal nieuw. Zijn gestroomlijnde en dynamische lijnen, van de robuuste wielkasten tot de prachtige contouren van de motorkap, zijn stuk voor stuk ontworpen ter verbetering van de prestaties van de aerodynamische efficiëntie. Daar kunt u van genieten via foto’s, maar de nieuwe Honda CR-V in het echt meemaken is natuurlijk nog veel leuker!

En vanbinnen dan?

Het interieur van de CR-V geeft u het gevoel optimaal verbonden te zijn met de auto. Het strakke interieur, gecombineerd met de contrasterende materialen en de perfecte afwerking, geven u een heerlijke ruimte om in te vertoeven. De bedieningselementen zijn intuïtief en eenvoudig van aard, zodat alle aanwezige intelligente technologieën u van dienst kunnen zijn zonder in de weg te zitten. De modellen zijn nu standaard uitgerust met alle veiligheidssystemen.

Ook ervaart u het interieur als een stille en rustige omgeving, dankzij Honda’s Active Noise Control. Daarnaast heeft Honda een heel scala aan technologieën ontwikkeld om van elke rit in de CR-V een verbindende ervaring te maken. Uiteraard laat de SUV u genieten van veel laadruimte. En dat is lang niet alles. Komt u gerust langs om erachter te komen waarvoor u allemaal kunt opteren!

Wat zit er onder de motorkap?

De nieuwe Honda CR-V bevat een 1.5 VTEC TURBO benzinemotor. Omdat deze motor veel zuiniger is dan zijn voorganger, is de CR-V fors in prijs verlaagd! Begin volgend jaar verschijnt er tevens een variant met 2.0 hybride-aandrijving. De 1.5 VTEC TURBO benzinemotor heeft twee vermogensuitgangen en levert de perfecte balans tussen prestaties en efficiëntie. Daarbij kunt u kiezen uit een handgeschakelde 6-versnellingsbak (173 pk) of een geavanceerde 7-traps CVT-transmissie (193 pk). Kiest u voor de automaat, dan heeft u nog steeds de mogelijkheid om zelf te schakelen met de schakelpeddels op het stuurwiel.

Interesse? Kom kijken in één van onze showrooms of vraag direct een offerte aan en ontvang binnen twee minuten een vrijblijvend inruilvoorstel!