100% onderhouden keurmerk

Geen reacties

Het 100% onderhouden keurmerk is een waardevolle toevoeging aan uw occasion. Dit keurmerk geeft zekerheid dat de auto alle dealer voorgeschreven onderhoud heeft gekregen en veilig de weg op kan. Wij geloven dat jouw auto een belangrijke rol speelt in je leven. Daar wil je op kunnen vertrouwen. Vaak is de informatie over het onderhoud bij aankoop van een gebruikte auto niet erg helder. Soms is het onduidelijk welk onderhoud een auto op een bepaald moment nodig heeft.

Daar hebben we het 100% onderhouden keurmerk voor.

Je wilt graag weten voordat je een auto koopt of de onderhoudshistorie juist is, zodat je achteraf niet voor dure verassingen komt te staan. 100% onderhouden is een keurmerk waaraan jij direct een volledige onderhouden auto kunt herkennen. Wanneer dit keurmerk bij een auto staat weet je dat de auto een sluitende onderhoudshistorie heeft zoals de fabrikant dat bedoeld heeft. Dit word ook nog gecontroleerd door een officieel 100% expert. Dit maakt de keuze een stuk makkelijker en geeft vertrouwen in de auto.

Wanneer je een auto koopt met een 100% onderhouden keurmerk is de kans op onverwachte onderhoudskosten of stilstand een stuk kleiner. Kortom: 100% onderhouden is de nieuwe zekerheid op het gebied van auto-onderhoud. Als u de auto gekocht heeft met het 100% onderhouden keurmerk dan u ontvangt u een 100% onderhouden certificaat. Dit geeft een vertrouwd en veilig gevoel.

Klik hier om direct al onze occasions te bekijken!