Ervaar de Honda Civic Hybrid (e:HEV)!

Geen reacties

In maart 2022 werd de Europese versie van de Honda Civic Hybrid gepresenteerd door Honda. Dit bleek een schot in de roos van het betrouwbare Japanse automerk. Bijna een jaar verder, willen we nog een keer uitgebreid stilstaan bij de Honda Civic e:HEV. Hiervoor zijn we op pad geweest met de Honda Civic Sport om de mooiste beelden te schieten en we moeten eerlijk zeggen: ze zijn best goed gelukt!

Honda Civic Hybrid: goede prestaties in combinatie met een laag brandstofverbruik

De Honda Civic Hybrid heeft een systeemvermogen van 184 pk en 315 Nm en hij rijdt 1 op 21 (4.7 L). Dankzij een actieradius van 840 kilometer, wordt de Honda Civic Hybrid gezien als de perfecte auto om op vakantie te gaan. Mede door een CO2-uitstoot van slechts 108 g/km, draagt u ook nog een steentje bij aan het milieu. Daarnaast kunt u ook in stedelijke gebieden in de Honda Civic genieten van goede prestaties in combinatie met een laag brandstofverbruik!

Honda Civic e:HEV

Honda’s e:HEV hybride technologie

De Honda Civc Hybrid is voorzien van Honda’s e:HEV hybride technologie. Hierdoor kunt u volledig elektrisch en dus helemaal stil rijden met een maximaal koppel van 315 Nm. Het proces van regeneratief remmen zorgt ervoor dat u de Honda Civic e:HEV nooit hoeft aan te sluiten aan het stopcontact. Het proces van regeneratief remmen zorgt ervoor dat restenergie, welke anders verloren zou gaan tijdens het remmen, wordt opgevangen en gebruikt om de lithiumbatterij van de Civic aan te vullen.

Achterkant Honda Civic Hybrid

Verschillende uitvoeringen van de Honda Civic Hybrid

De Honda Civic Hybrid is te verkrijgen voor een vanafprijs van €35.680. Voor dit bedrag kunt u uzelf voorzien van de Eleganceuitvoering. De Honda Civic Hybride Elegance wordt gekenmerkt door 17” lichtmetalen velgen en een achteruitrij camera. Het infotainmentsysteem van de Civic e:HEV begrijpt zowel Apple CarPlay als Android Auto, welke beide werken als verlengstuk van uw iPhone of Android telefoon. Daarnaast is de Civic Hybride voorzien van verwarmbare voorstoelen en een lederen stuurwiel. Ook heeft Honda er veiligheidssystemen aan toegevoegd (Honda Sensing), waardoor de Civic e:HEV Elegance beschikt over: rijstrookassistentie, dode hoek waarschuwingen en het herkennen van verkeersborden.

Na de Elegance komt de Sportuitvoering van de Honda Civic e:HEV. Deze uitvoering is gebruikt voor de fotoshoot. Standaard op de Honda Civic Sport zitten mistlampen aan de voorkant en zwarte raamlijsten en -spiegelkappen. Daarnaast staat de Sport-uitvoering op 18” lichtmetalen velgen. Een draadloze telefoonoplader zorgt ervoor dat u nooit meer uw stekker hoeft mee te nemen naar de auto, om uw telefoon op te laden.

Tot slot komt de Advance-uitvoering van de Honda Civic. Naast bovengenoemde uitrusting, is de Honda Civic Advance voorzien van een glazen open dak en een Bose Premium Audiosysteem. Daarnaast wordt de Honda Civic Advance-uitvoering gekenmerkt door elektrische voorstoelen en lederen binnenbekleding.

Close-up van de voorkant van de Honda Civic Hybrid

Ervaar de Civic Hybrid zelf en kom bij ons langs in de showroom!

Bent u nou geïnteresseerd in de Honda Civic Hybrid, aarzel dan niet en kom hem in het echt bekijken! Daarbij kunt u de fantastische rij-eigenschappen zelf ervaren door middel van een proefrit. We zien u graag in één van onze vestigingen in Hilversum, Mijdrecht, Alphen aan den Rijn of bij onze Flagship Store in Amsterdam!