Autofinanciering.
Ook de financiële autozaken direct geregeld.

Heeft u de auto van uw dromen gevonden?
Wij vertellen u niet alleen graag alles over de auto, maar ook alles over de meest aantrekkelijke financiële mogelijkheden. Wij vinden dat het financieren van een auto snel, betrouwbaar en zorgeloos moet zijn. Daarom werken wij samen met ALPHERA Financial Services. Zij hebben ruim 10 jaar ervaring op het gebied van autofinancieringen. Kwaliteit en service staan daarbij voorop. En u bent degene die daarvan profiteert.

Financiering op maat
Afhankelijk van uw wensen, kunt u een gedeelte of zelfs het gehele bedrag van de auto financieren. De financiering is bovendien volledig af te stemmen op uw financiële en fiscale situatie. U kunt hierbij kiezen uit een vaste of een variabele rente. Dit biedt u zekerheid of juist of flexibiliteit. Kosten zoals reparatie, onderhoud, vervanging van banden en bijvoorbeeld uw autoverzekering zijn niet inbegrepen in het maandbedrag. Hier zorgt u namelijk zelf voor. U kunt de maandlasten verlagen door een aanbetaling te doen of een slotsom af te spreken.

Wat kost uw auto per maand?
U berekent eenvoudig uw maandbedrag in de financieringscalculator. Wilt u liever persoonlijk contact? Kom gerust eens langs in onze showroom of neem contact met ons op.

Meer informatie
Zakelijke rijders
Particuliere rijders

Meer weten?
Wilt u meer weten over de financiering van uw Honda bij Honda Van Nieuwkerk? Stuur ons een bericht of vraag direct een offerte aan.

Offerte aanvragen