Breng uw Honda naar Huis – Met prijsbelofte!honda-launches-the-honda-price-promise-44677-image1

Heeft u een Honda die meer dan vijf jaar oud is? Dan bieden wij u met de “Honda Budget Service” een zeer voordelige auto-service met de Honda Van Nieuwkerk prijsbelofte!

Bring Your Honda Home

Als uw Honda toe is aan een APK, een reparatie, onderhoud of nieuwe banden, breng hem dan naar de mensen die uw auto het beste kennen; onze ervaren technici. Zoals u verwacht, gebruiken wij alleen originele Honda onderdelen en geven wij uw auto een gratis gezondheidscontrole terwijl deze hier is. Het beste van alles is de Honda Van Nieuwkerk prijsbelofte! Vindt u ergens binnen 10 kilometer een garage die een lagere prijsopgaaf geeft op de totale factuur? Dan matchen wij die prijs! Dit aanbod geldt op APK, banden en alle reparaties met originele Honda onderdelen en zelfde specificatie motorolie en heeft een geldigheid van 3 maanden na factuurdatum. Dit doen we allemaal terwijl u wacht of later diezelfde dag de auto weer komt ophalen. Dus waarom brengt u uw Honda niet naar huis?

Maak direct een afspraak

Wat biedt de Honda Budget Service?

De Honda-dealer gebruikt originele Honda onderdelen hetgeen staat voor kwaliteit en duurzaamheid.

• Er wordt aan uw auto gewerkt door Honda opgeleide technici, dus efficiënt en zeker.
  • De prijs en geleverde dienst is vooraf bekend; er zijn dus geen verrassingen.
  • De Honda-dealer heeft specifiek opgeleid personeel en speciale gereedschappen zodat eventuele reparaties zonder problemen vakkundig en in 1x goed kunnen worden uitgevoerd, dit scheelt tijd en geld.
  • Regelmatig onderhoud volgens dit onderhoudsplan en gebruik van originele onderdelen dragen zorg voor betrouwbaarheid, zekerheid en veiligheid alsmede
  • een hoge restwaarde.
  • Dit alles is tegen een zeer concurrerende prijs beschikbaar.

Maak direct een afspraak

Prijzen van de Honda Budget Service

Budget 1 Kleine onderhoudsbeurt

• Benzine vanaf € 99 all inclusief
  • Diesel vanaf € 199 all inclusief

Budget 2 Tussen onderhoudsbeurt + Gratis APK

• Benzine vanaf € 199 all inclusief
  • Diesel vanaf € 299 all inclusief

Budget 3 Grote onderhoudsbeurt + Gratis APK

• Benzine vanaf € 329 all inclusief
  • Diesel vanaf € 399 all inclusief

Afspraak maken

Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW. Exclusief 4-gas en afmeldkosten. Prijswijzigingen voorbehouden.

Download de brochure en prijslijst