Voor de particuliere rijder

U heeft de auto van uw dromen gevonden in ons aanbod. Wellicht heeft u genoeg eigen middelen om de auto zelf te betalen, maar dan kunt u met dat geld geen andere leuke dingen meer doen. In dat geval is een financiering een uitstekend idee. U stapt direct in uw nieuwe auto en betaalt hiervoor een maandelijks bedrag dat geheel is afgestemd op uw persoonlijke financiële situatie.

Welke financieringsvorm past bij uw persoonlijke financiële situatie?
Privé heeft u de keuze uit twee verschillende financieringsvormen; ALPHERA Private Finance en ALPHERA Autoplan. Met ALPHERA Private Finance financiert u uw nieuwe auto of occasion met zekerheid. De looptijd en de rente staan namelijk vast. Zo weet u gedurende de gehele looptijd waar u aan toe bent. Tussentijds extra aflossen is mogelijk tegen bijbetaling. Na afloop van het contract is de auto van u. Blijft u liever flexibel? Kies dan voor ALPHERA Autoplan. De looptijd staat niet vast. De rente is namelijk variabel en u mag tussentijds boetevrij extra bedragen aflossen of het hele bedrag in één keer inlossen.

De voordelen
U betaalt aantrekkelijke, vaste maandbedragen
U kunt de maandlasten verlagen door een aanbetaling te doen of een slotsom af te spreken
U heeft geen kilometerbeperking
Zaken als reparatie, onderhoud, bandenvervanging en verzekering regelt u zelf
U kunt de financiering uitbreiden met een verzekering van ALPHERA Financial Services

Wilt u meer weten?
U berekent eenvoudig uw maandbedrag in de financieringscalculator. Wilt u liever persoonlijk contact? Kom gerust een langs in onze showroom. Of neem contact met ons op. Wij doen u graag een passend aanbod!