Ontdek de Specificaties van de Honda HR-V Hybrid: Gewichten, Afmetingen en Meer

01-05-2024 - Dealer

Wil je alles weten over de prestaties, brandstofverbruik, gewichten en afmetingen van de Honda HR-V Hybrid? Je vindt alle essentiële informatie hier, overzichtelijk gepresenteerd voor jouw gemak. Leer meer over wat deze hybride crossover zo speciaal maakt!

Proefrit aanvragen Honda HR-V!   Offerte aanvragen Honda HR-V!

Ontdek de gewichten van de Honda HR-V Hybrid!

Ontdek de indrukwekkende specificaties van de Honda HR-V Hybrid! Met een leeggewicht variërend tussen 1.380 en 1.401 kilogram, biedt deze crossover een perfecte balans tussen kracht en efficiëntie. Het maximale toelaatbare gewicht van 1.870 kilogram zorgt voor een robuuste prestatie, terwijl het laadvermogen tussen 469 en 490 kilogram veelzijdigheid biedt voor al je avonturen. Voor extra gemak en flexibiliteit heeft de HR-V Hybrid een maximale daklast van 45 kilogram en een maximaal draagvermogen van 35 kilogram voor een fietsendrager.

Ontdek de afmetingen van de Honda HR-V e:HEV!

Bij het onderzoeken van nieuwe auto’s is het cruciaal om op de hoogte te zijn van hun afmetingen. Dit heeft meerdere voordelen, zoals het vergemakkelijken van parkeermanoeuvres, het beoordelen van garagecompatibiliteit, het verbeteren van veiligheid tijdens het rijden en het maximaliseren van laadcapaciteit.

Ontdek de indrukwekkende afmetingen van de Honda HR-V e:HEV, die perfect zijn ontworpen voor comfort en functionaliteit. Met een lengte van 4.340 mm en een breedte van 1.790 mm biedt deze crossover ruimte en stabiliteit op de weg. De breedte met spiegels brengt het tot 2.028 mm, terwijl ingeklapte spiegels het slanker maken tot 1.866 mm, waardoor manoeuvreren in nauwe ruimtes eenvoudiger wordt. Met een hoogte van 1.528 mm en een wielbasis van 2.610 mm levert de HR-V Hybrid een uitgebalanceerde rijervaring.

Wat betreft opslagruimte, biedt de Honda HR-V Hybrid een royale bagageruimte van 1.289 liter met de achterbank omlaag (beladen tot het dak). Of het nu gaat om dagelijkse boodschappen of weekenduitstapjes, er is voldoende ruimte voor al uw benodigdheden. Verken de veelzijdige mogelijkheden van deze ruime en efficiënte crossover, perfect voor al uw avonturen op de weg.

De performance (verbruik + prestaties) van de HR-V Hybrid

Ontdek de krachtige prestaties van de Honda HR-V e:HEV, uitgerust met een viercilindermotor van 1498 cc die een opwindend vermogen levert. Met een benzinemotor die 107 pk (79 kW) levert en een elektromotor die 131 pk (96 kW) voortstuwt, bereikt dit hybride systeem een indrukwekkend totaal systeemvermogen van 131 pk (96 kW). Ervaar een soepele rit met een koppel van 253 Nm en een zuinig brandstofverbruik van slechts 5,4 liter per 100 km, zoals aangegeven door Honda, wat in de praktijk wordt bevestigd. Met een acceleratie van 0 tot 100 km/h in slechts 10,6 seconden biedt de Honda HR-V Hybrid een opwindende rijervaring die voldoet aan de eisen van moderne bestuurders, terwijl het brandstofverbruik en de prestaties in perfecte harmonie samenkomen.

Waar staat de HR-V Hybrid in Honda’s huidige range?

De Honda HR-V Hybrid staat momenteel bovenaan als de meest compacte SUV in het diverse aanbod van Honda. Maar onderschat deze wagen niet vanwege zijn compacte formaat. Met een ruime bagageruimte van meer dan 1.280 liter is de Honda HR-V een ideale metgezel voor al je reisplannen. Als je echter op zoek bent naar iets groters, bieden we ook de Honda ZR-V Hybrid en de Honda CR-V Hybrid aan, waarbij de CR-V de grootste SUV van Honda is!

Proefrit aanvragen Honda HR-V!   Offerte aanvragen Honda HR-V!

Wilt u meer lezen? Neem een kijkje op onderstaande berichten!