Ontdek de prijzen en uitvoeringen van de Honda CR-V (Plug-in) Hybrid

21-03-2024 - Dealer

De nieuwste toevoeging aan het indrukwekkende assortiment van Honda is de Honda CR-V Hybrid, het grootste model dat het merk momenteel te bieden heeft. Met zijn gedurfde ontwerp, geavanceerde technologische functies en weelderige interieur, steelt de CR-V moeiteloos de show. Bovendien is deze prachtige SUV beschikbaar in twee verschillende modellen om aan verschillende behoeften te voldoen: de CR-V e:HEV met een volledig hybride aandrijving en de CR-V e:PHEV, een plug-in hybride variant. Met deze Plug-in Hybride variant rijdt u maar liefst ruim 60 elektrische kilometers.

Ontdek in dit blog alles over de opwindende prijzen en uitvoeringen van de nieuwe Honda CR-V (Plug-in) Hybrid en waarom deze auto een must-have is voor liefhebbers van comfort, stijl en milieubewust rijden.

Proefrit aanvragen Honda CR-V!

Offerte aanvragen Honda CR-V!

De instapprijzen voor de Honda CR-V (Plug-in) Hybrid van 2024.

Ontdek de veelzijdige uitvoeringen van de nieuwe Honda CR-V. Kies tussen de standaard Elegance Full Hybrid, beschikbaar met zowel 2WD als AWD, voorzien van een reeks standaardfuncties voor een verhoogde rijervaring. Upgrade naar de luxueuze Advance Full Hybrid voor extra comfort en functionaliteit. Of ga voor de milieuvriendelijke keuze met de Plug-in Hybrid in de Advance Tech-uitvoering, die de voordelen van elektrisch rijden combineert met betrouwbare hybride technologie. Vind de perfecte combinatie van prestaties en luxe die bij jou past.

Full Hybrid

Honda CR-V Elegance 2WD: €56.250,-
Honda CR-V Elegance AWD: €61.765,-
Honda CR-V Advance AWD: €66.140,-

Plug-in Hybride

Honda CR-V Advance Tech 2WD: €63.290,-

Specificaties van de Honda CR-V per uitvoering

Honda CR-V Elegance

De Honda CR-V Elegance biedt standaard een uitgebreide uitrusting die zowel comfort als veiligheid garandeert. Met kenmerken zoals dodehoekherkenning, het Pre-crash Safety System en Adaptieve Cruise Control, verzekert deze SUV een veilige rijervaring. Het luxe lederen interieur, dual-zone airconditioning en stoelverwarming voorstoelen dragen bij aan het comfort van zowel bestuurder als passagiers. Voor extra gemak zijn parkeersensoren voor en achter geïntegreerd, terwijl het Honda CONNECT navigatiesysteem de route moeiteloos plant. Met 18’’ lichtmetalen velgen, privacy glass voor achter en zijruiten en een multifunctioneel stuurwiel, combineert de Honda CR-V Elegance stijl met functionaliteit voor een plezierige rijervaring.

Honda CR-V Advance

De Honda CR-V Advance-uitvoering biedt dezelfde hoogwaardige specificaties als de Honda CR-V Elegance, maar gaat nog een stapje verder met extra opties. Naast de vertrouwde functies van de Elegance, zoals dodehoekherkenning en Adaptieve Cruise Control, is de Advance-uitvoering uitgerust met geavanceerde extra’s. Deze omvatten onder andere een 360 graden Multi View camerasysteem voor een uitgebreider zicht rondom de auto, een krachtig Bose Premium Audiosysteem met 12 speakers voor een meeslepende geluidservaring, stoelverwarming voor de achterstoelen voor extra comfort voor alle passagiers, en een handig Head-Up Display dat belangrijke informatie direct op de voorruit projecteert. Met de Honda CR-V Advance geniet je van een nog rijker en geavanceerder rijervaring.

Honda CR-V Advance Tech

De Honda CR-V Advance Tech biedt alle indrukwekkende specificaties van de Honda CR-V Advance-uitvoering en voegt daar nog geavanceerde functies aan toe. Naast de eerder genoemde kenmerken van de Advance, zoals het 360 graden Multi View camerasysteem en het Bose Premium Audiosysteem, beschikt de Advance Tech-uitvoering over extra innovaties voor een nog betere rijervaring. Deze omvatten onder andere het handige Honda Parking Pilot-systeem, dat het parkeren moeiteloos maakt, Adaptieve Performance ophanging voor een soepelere rit op verschillende terreinen, en extra parkeersensoren aan de zijkanten voor nog meer parkeergemak. Met de Honda CR-V Advance Tech geniet je van de ultieme combinatie van luxe, technologie en prestaties.

Beschikbare kleuren op de Honda CR-V (Plug-in) Hybrid

De Honda CR-V is te verkrijgen in zes verschillende kleuren. Deze kleuren worden hieronder besproken.

Honda CR-V Elegance

De Honda CR-V Elegance is te verkrijgen in de volgende kleuren:

 • Diamond Dust Pearl
 • Platinum White Pearl
 • Crystal Black Pearl
 • Premium Crystal Red Metallic
 • Canyon River Blue Metallic

Honda CR-V Advance

De Honda CR-V Advance is te verkrijgen in de volgende kleuren:

 • Diamond Dust Pearl
 • Platinum White Pearl
 • Crystal Black Pearl
 • Premium Crystal Red Metallic
 • Canyon River Blue Metallic

Honda CR-V Advance Tech

De Honda CR-V Advance Tech is te verkrijgen in de volgende kleuren:

 • Diamond Dust Pearl
 • Platinum White Pearl
 • Crystal Black Pearl
 • Premium Crystal Red Metallic
 • Canyon River Blue Metallic
 • Gold Titan Metallic