Ontdek de nieuwe Honda CR-V (Plug-in) Hybrid

21-08-2023 - Dealer

Honda heeft zojuist de nieuwste toevoeging aan haar gamma gelanceerd: de vernieuwde Honda CR-V, haar grootste SUV tot nu toe. Met een stoer ontwerp, geavanceerde technologie en een luxueus interieur, is de CR-V een opvallende aanvulling op het Honda-assortiment. Bovendien is de nieuwe CR-V verkrijgbaar in twee verschillende modellen: de CR-V e:HEV met volledige hybride aandrijving en de CR-V e:PHEV, een plug-in hybride. Lees verder in dit blog voor meer informatie over de nieuwe Honda CR-V!

De Honda CR-V e:HEV en de Honda CR-V e:PHEV

De Honda CR-V full hybrid (e:HEV) kan zichzelf opladen, waardoor u geen laadstation hoeft te zoeken. Met een volle tank kan de CR-V e:HEV maar liefst 950 kilometer rijden. Dankzij de geavanceerde hybride technologie biedt de auto een efficiënt brandstofverbruik en een lage CO2-uitstoot van slechts 134 g/km. De CR-V is uitstekend geschikt voor stadsverkeer en woon-werkverkeer, waarbij hij uitblinkt in prestaties en duurzaamheid.

Dankzij het thuisladen is de Honda CR-V plug-in hybrid (e:PHEV) elke ochtend volledig opgeladen. Met de EV-rijmodus kunt u milieubewust rijden, met een indrukwekkend lage CO2-uitstoot van slechts 18 g/km. Zodra de batterij volledig is opgeladen, kunt u meer dan 80 kilometer volledig elektrisch rijden. Dit betekent dat u vrijwel al uw dagelijkse ritten elektrisch kunt afleggen. Zodra de EV-accu leeg is, schakelt de auto naadloos over naar de hybride modus. Zo profiteert u altijd van de efficiëntie en veelzijdigheid van de CR-V, ongeacht de rijomstandigheden.

Uitvoeringen en prijzen

De nieuwe Honda CR-V is leverbaar in vier verschillende uitvoeringen:

CR-V FHEV 2WD Elegance: €55.185 inclusief rijklaarkosten

De 2WD Elegance-uitvoering van de CR-V is uitgerust met Honda Sensing 360, een geavanceerd veiligheidssysteem, en een panoramisch schuifdak. Het interieur van deze Elegance-uitvoering straalt luxe uit met een lederen interieur, elektrisch verstelbare stoelen en stoelverwarming aan de voorzijde. Daarnaast biedt deze uitvoering het gemak van een elektrische achterklep en Smart Entry. Bovendien beschikt de auto over privacyglas, dodehoekdetectie en 18-inch lichtmetalen velgen.

CR-V FHEV 4WD Elegance: €60.035 inclusief rijklaarkosten

De 4WD Elegance-uitvoering van de Honda CR-V beschikt over dezelfde specificaties als de 2WD Elegance-uitvoering.

CR-V FHEV 4WD Advance: €64.410 inclusief rijklaarkosten

Naast dezelfde opties als de Elegance-uitvoering, biedt de Honda CR-V Advance nog een aantal leuke extra’s. De Advance-uitvoering is voorzien van een multi-view camera en een Bose Premium audiosysteem, wat zorgt voor een verbeterde kijkervaring en hoogwaardig geluid. Bovendien beschikt deze uitvoering over een verwarmd stuurwiel en adaptive driving beam, waardoor rijden in diverse omstandigheden comfortabeler en veiliger wordt. De voorstoelen zijn uitgerust met een geheugenfunctie, zodat u altijd uw favoriete zitpositie kunt behouden. Met al deze extra functies tilt de Honda CR-V Advance uw rijervaring naar een nog hoger niveau.

CR-V PHEV 2WD Advance Tech: €63.250 inclusief rijklaarkosten.

De plug-in hybride versie van de Honda CR-V, de Advance Tech-uitvoering, omvat alle opties van de Advance-uitvoering en biedt nog extra functies. Naast de bestaande functies beschikt de Advance Tech-uitvoering over Honda Parking Pilot, wat het inparkeren vereenvoudigt en het gemak vergroot. Bovendien zijn 18-inch zwarte velgen een kenmerkende toevoeging aan het exterieur van deze uitvoering. De Honda CR-V Advance Tech wordt geleverd met vier parkeersensoren om u te helpen bij het veilig manoeuvreren en parkeren, en een laadkabel van het type 2 voor het opladen van de hybride batterij.