by R. Suringbroek on Van Nieuwkerk
Reden bezoek: Onderhoud

Geen opmerkingen. Wel een compliment. Ik word als klant behandeld en de auto wordt gewassen na een apk keuring en bij een beurt. Ik vind het top service.

by Paul Vergouwe on Van Nieuwkerk

Zeer aardige mevrouw

by Francine Hanse on Van Nieuwkerk
Reden bezoek: Auto bekijken

Korte maar plezierige ervaring tijdens mijn zoektocht naar een geschikte auto. Die stond al startklaar om een proefrit te maken en stond te glimmen als een zonnetje. Helaas geen hoge instap en zodoende geen match.
Ontvangst en behulpzaamheid uitstekend. Dank voor het meedenken.

by Paul Michiel van de Klundert on Van Nieuwkerk
Reden bezoek: Onderhoud

Bij deze garage inspecteer ik regelmatig de onderzijde van mijn auto op eventuele schade of roestvorming !!

by van der Werff on Van Nieuwkerk
Reden bezoek: Werkzaamheden

Zeer vriendelijk geholpen in Mijdrecht ging met goed gevoel daar weg

by Carla Breeman van Rij on Van Nieuwkerk
Reden bezoek: Aanschaf auto

Vriendelijke medewerkers die kennis van zaken hebben!

by G. de Jong on Van Nieuwkerk
Reden bezoek: Aankoop Honda Jazz 1.4 hybrid

Ik ben al jaren een tevreden klant bij de vestiging in Mijdrecht. De service is perfect gebleken.
Mike van de Wal heeft mij, na een goed aanbod voor mijn Jazz, mijn tweede Jazz verkocht. Dit keer is het een Hybrid geworden en rijd boven verwachting.
Mike nog bedankt voor het fijne contact.

by Donivan Meredith on Van Nieuwkerk
Reden bezoek: CVT fluid renewed

Absolute super service from Mario in Mijdrecht. Was late for my 1pm appointment due to navigational issues, was no problem at all, he helped with directions. Gave me all the time in the world for my questions being my first hybrid car and even some tips. If only all shops in Holland had a Mario like him. I live in Amsterdam but will for sure go to Mijdrecht for all my Honda service maintenance needs. Must add though that I have been to your Amsterdam branch a couple of times and was happy with the service. Once again, thank you so much Mario for your outstanding service. Thanks to the mechanic as well. Till next time, Donivan

by M Smit on Van Nieuwkerk
Reden bezoek: Aankoop andere Auto

Prima Geholpen

by Ron on Van Nieuwkerk
Reden bezoek: Chevrolet Cruze gekocht

Super goed geholpen door Mike van der Wal. De lange reis vanuit het zuiden was het meer dan waard. En terug ging nog beter in deze heerlijk rijdende wagen. Mike bedankt voor het perfecte ontvangst en de gastvrijheid. TOP!!

Goedemiddag Ron,

Hartelijk dank voor uw leuke reactie, die gaan we even met Mike delen! Veel plezier met uw Chevrolet toegewenst!

Groeten,