by Freek on Van Nieuwkerk
Reden bezoek: Aankoop Auto

Voor mij was dit de eerste aankoop bij Van Nieuwkerk in Mijdrecht maar ook meteen de beste. Ben zeer tevreden over de service en kwaliteit van de dealer en van het personeel (Mike van der Wal) . Ze zijn zeer duidelijk in de communicatie en leveren wat er van ze verwacht wordt. Top!

by B.F. de Wilde on Van Nieuwkerk
Reden bezoek: Auto gekocht

Zaterdag 28 juli 2018, 12:00 uur, hebben wij bij Automotive-centre Mijdrecht de Honda Civic 1.8 Sport met kenteken SJ-627-F gekocht.
Wij werden door de zeer sympathieke en kundige Mike van der Wal te woord gestaan.
Mijn jarenlange ervaring met Automotive-centre Van Nieuwkerk is goed.

Goedemiddag heer De Wilde,

Bedankt voor uw leuke reactie en veel (rij)plezier met de prachtige Honda Civic!

by johnny van delft on Van Nieuwkerk
Reden bezoek: proefrit en later koop occasion honda insight

hartelijk dank voor alle inzet tijdens en na de proefrit en later aankoop van uw occasion honda insight
ik was erg sceptisch gezien de reviews op internet
in alphen a d rijn ben ik overgehaald om toch gewoon eens te rijden met een occasion insight
na 2 jaar probleemloos in een jazz te hebben gereden ben ik toch maar gaan rijden
ik kan u op papier niet uitleggen wat ik gemist heb.
alles maar dan ook alles is naar mijn zin.
ook de cvt waar ik argwanend tegenover stond schakelt precies zoals ik ook zou hebben geschakeld bij een handbak
daarom mocht ik maandag mijn insight ophalen en de trouwe jazz inleveren met 349000 km erop en nog steeds een laag verbruik van 1 op 22km.
ik ga voor de insight mikken op 1 op 33 km.

dank voor alles

team van nieuwkerk en honda earth dreams technology

Goedemiddag heer Van Delft,

Super om te lezen dat de proefrit en de aankoop van de Honda Insight zo goed zijn bevallen! Wij wensen u er heel veel rijplezier mee en zijn benieuwd welk verbruik u eruit geperst krijgt! 🙂

by yj bouwman on Van Nieuwkerk
Reden bezoek: bandenwissel

al heel lang klant. uiterst vriendelijke mensen.
zeer persoonlijke benadering.
Erik: onmisbaar

Goedemiddag mevrouw Bouwman,

Bedankt voor uw leuke reactie, we zullen het zeker even aan Eric doorgeven 🙂

Dave van Nieuwkerk - Automotive-centre Van NIeuwkerk

by R. de Wilde on Van Nieuwkerk
Reden bezoek: Aankoop Honda Civic

Zeer nette auto

by Kooijman on Van Nieuwkerk
Reden bezoek: Aankoop auto

Al meer dan 40 jaar klant. Een prima bedrijf, waar gastvrijheid en optimale service hoog in het vaandel staat. Een familiebedrijf waar ik me thuis voel.

by Leo van der Laan on Van Nieuwkerk
Reden bezoek: Aankoop nieuwe Honda

Mijn verwachting waar gmaakt wasop zoek naar een hogere instap model van Honda dus HR-V of CR-V

uiteindelijk HR-V geworden bijzonder fijne auto

in de showroom op een prettige manier geholpen gezamenlijk mijn wensen kunnen ventileren en zijn ook uit gevoerd zodat wij een exclusief type HR-V hebben waar ik zeer trots op ben geweldig rij al 20 jaar Honda waarvan 10 jaar een van Nieuwkerk goede service en gevoel.

Bedankt voor uw leuke reactie, wij zijn ook trots op zo'n goede klant! 🙂
Ik zal u bericht doorsturen naar de betrokken collega's. Nog veel rijplezier met de Honda HR-V!

by Karim Grinate on Van Nieuwkerk
Reden bezoek: Aankoop Citroen C4 vs inruil Honda Civic Hyrbid

Er heerst een heel relaxte sfeer en we zijn prima geholpen. MBT de inruil zijn we eruit gekomen en de auto's zijn uitgewisseld. Van beide kanten moeten we nog wat aan de auto doen, maar ben ervan overtuigd dat Bart en ik eruit zullen komen samen. To be continued

Hoi Karim,

Bedankt voor uw reactie en fijn dat we er inmiddels op een goede manier samen uit zijn gekomen, zowel voor uw nieuwe auto als de inruilauto.
Ik wens u heel veel plezier met de nieuwe auto en natuurlijk een fijne vakantie!

Dave van Nieuwkerk
Automotive-centre Van Nieuwkerk

by G. Locher on Van Nieuwkerk
Reden bezoek: Verkoop

Ik ben vanaf het begin begeleid door zowel de chef van de werkplaats als door de verkoper. Natuurlijk hebben zij hun best gedaan om mij een auto te verkopen, dat weet je als klant. Maar ze hebben erg goed op mijn wensen gelet, ik ben als VIP behandeld en ik heb kaartjes voor de auto RAI in 2015 gekregen en ook nog een VIP uitnodiging voor een presentatie van de HRV. Ik voelde me als een VIP behandeld. Geen moment de indruk gehad dat ik tijd kostte, het leek of de verkoper en de chef van de werkplaats er net zoveel plezier in hadden als ikzelf.

by Dirk Jan Laan on Van Nieuwkerk
Reden bezoek: Aankoop auto

Zaterdag 13 februari zijn we naar Mijdrecht afgereisd om te kijken naar een ingeruilde Mazda 2. We troffen de auto aan zoals ie omschreven stond en werden prettig (ongedwongen) ontvangen. Onze dochter heeft de auto gekocht. We hadden vanaf het begin een goed gevoel bij de auto / het garagebedrijf en een goede klik met de verkoper. Voor mij voorwaarden om tot aankoop over te kunnen gaan. Complimenten voor verkoper Bart voor de openheid, het prettige contact en de goede deal!

Beste Dirk-Jan, bedankt voor uw leuke positieve reactie! We wensen uw dochter heel veel rijplezier toe met de nieuwe auto en mocht er iets zijn dan weet u ons te vinden!