Uw mening telt

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Van Nieuwkerk
Average rating:  
 142 reviews
by Frank Fesevur on Van Nieuwkerk
Reden bezoek: Resonantie in deur of middenstijl

Civic 16 maanden oud naar van Nieuwkerk gebracht wegens soms irritante resonantie in deur of middenstijl. Bij rit met monteur was het euvel slechts een keer te horen.

Probleem is serieus genomen en opgelost door monteur, want nu ruim een maand later sinds werkzaamheden door van Nieuwkerk automotive center Hilversum geen last meer van rammelend geluid.

Had niet anders verwacht ben daarom al sinds mijn eerste Civic ruim 23 jaar geleden klant.

Goedemiddag heer Fesevur,

Bedankt voor uw leuke reactie, wij gaan deze even delen met de betrokken monteur.
Fijn dat het probleem is opgelost!

Met vriendelijke groet,

Dave van Nieuwkerk - Automotive-centre Van Nieuwkerk

by Marja van Stijgeren on Van Nieuwkerk
Reden bezoek: onderhoudsbeurt

De afspraak die ik via internet had gemaakt, bleek niet in de agenda te staan. Hans heeft dit perfect opgelost door een plekje vrij te maken. De onderhoudsbeurt liep flink uit de hand, maar zelfs dat was geen probleem. Alle reparaties zijn binnen de afgesprokentijd vakkundig uitgevoerd. Bedankt voor de goede service!

Goedemiddag,

Bedankt voor uw leuke reactie en fijn dat we het allemaal naar wens konden oplossen! Nog veel rijplezier en tot de volgende keer!

Met vriendelijke groet,
Dave van Nieuwkerk - Automotive-centre Van Nieuwkerk

by Jaap jager on Van Nieuwkerk
Reden bezoek: Aanschaf nieuwe Nissan Qashqai

Ronald Herrewijn is een spontane verkoper die echt met je meedenkt!

En je niet alleen maar iets probeert aan te smeren en dat alles met veel humor

Niet onbelangrijk: een geweldig goede inruilprijs gekregen voor onze oude Qashqai

Echt aanmerkelijk meer dan bij andere dealers

Nieuwe auto precies op tijd afgeleverd !

Prima garage!!

Goedemiddag,

Bedankt voor uw leuke reactie, die gaan we even met Ronald delen! Veel plezier met uw nieuwe auto!

Met vriendelijke groet,
Dave van Nieuwkerk

by J.A. van Doorn on Van Nieuwkerk
Reden bezoek: Aankoop (nieuwe) auto

Wij hebben een z.g.a.n. auto gekocht. Ronald was onze verkoper.
Dit was een van onze plezierigste aankoop van een auto.
Kenmerken:
- Prettige communicatie / Doet niet moeilijk
- Denk mee en komt spontaan met oplossingen
- Geduldig en zeer behulpzaam
- Neemt de tijd.
Kortom een zeer plezierige aankoop, zeer tevreden.

by T Sardjoe on Van Nieuwkerk
Reden bezoek: aankoop nieuwe auto

ik heb een nieuwe auto gekocht . we zijn heel blij met de service die we kregen . alles netjes uitgelegd . zeer vriendelijk

Goedemiddag,

Bedankt voor uw leuke reactie en nog heel veel plezier met de auto!

Met vriendelijke groet,

Namens team Hilversum,
Dave van Nieuwkerk

by Van Hunnik on Van Nieuwkerk
Reden bezoek: Inruiltransactie

Door Hondaverkoper Patrick uitstekend geholpen bij inruil van onze Civic model 8 (2011) voor de nieuwe Civic model 10 (2018). Fantastische 1.5 turbomotor als goede vervanger van de oude vertrouwde 1.8 motor. Zeer prettige eerste kennismaking met deze garage. Ook goed geholpen bij nawerk aan deurbeschermers, goed meegedacht met winterse weersomstandigheden zodat de auto eerst kon drogen en opwarmen voor betere hechting. Zonder extra kosten vervangende auto mee gekregen. Prima service!

by Maarten Knoppers on Van Nieuwkerk
Reden bezoek: kleine onderhoudsbeurt

Goed en prettig geholpen, onduidelijk is hoe een account is aan te maken.

by Garbrand on Van Nieuwkerk
Reden bezoek: inruil jeep voor x trail

uitstekend geadviseerd bij aankoop 1 1/2 jaar oude nissan xtrail en inruil Jeep. Overleg, aflevering maar ook problemen met de ingeruilde Jeep werden erg begripvol en klantvriendelijk opgelost. Een voorbeeld voor veel bedrijven en mijn wens dat het zo mag blijven !

by Bremer, W on Van Nieuwkerk
Reden bezoek: Aankoop nieuwe Nissan X-Trail Teckna

Tot voor kort reed ik in een Suzuki Grand Vitara 2.4 HE+. Een grandioze auto, 4 wiel aangedreven, alles drop en dran. Deze auto heeft me nog nooit in de steek gelaten, dus betrouwbaar. Suzuki maakt ze niet meer. Dus een andere moest er komen omdat de auto aardig richting de 8 jaar ging. Nu heb ik bijna mijn hele leven Nissan gereden, van de Cherry tot en met de Sunny Coupe GTI en van de F-II tot de X-Trail. Èen paar kleine uitstapjes gemaakt maar dat was maar niks. Nissan moest het worden. Eerst toch nog even gekenen bij KIA. Hyundai, Renault, Subaru, Jeep... We hebben twee honden. Middelgroot en die gaan altijd mee op vakantie. 14 Dagen weg, vakantiebagage, veel dingen moesten mee, maar de Suzuki gaf het al redelijk snel op. Kofferruimte was achteraf bezien aan de kleine kant. Want ineens moesten er twee honden mee. Tja... Goed, deze auto zelf uitgekozen (Eigenlijk heeft mijn echtgenote dat gedaan...) dus niet zeuren achteraf! Toen we toch een andere wilden kopen, zijn we ook bij Nissan geweest. De X-Trail van voor 2017 trok me niet aan qua model en "voorkomen." De X-trial van na 2017 wél. Dus ging ik eens kijken en een proefrit maken. Nou... dat was wel iets voor ons! Natuurlijk, het is een dure auto, maar niets duurder dan vergelijkbare merken (zie hierboven) Zeer behulpzaam personeel en mijn verkoper was Patrick. Deed zijn uiterste best om alles te laten zien én te demonstreren. Vooral dat zelfstandig parkeren was een mooi item en werd (met verve) voorgedaan.Ik kwam voor een tweedehandse. Ik ging weg met een nieuwe Teckna. Er werd niets gepushed, er werd wél onderhandeld (want dát kan ik namlijk als de beste al zeg ik het zelf (LOL) Maar goed, we kwamen steeds nader tot elkaar en uiteindelijk het hele verhaal aan mijn vrouw voorgelegd. Je beslist samen, toch? In de showroom stond precies de auto die we wilden. Donkerbruin (Chocolaee) met gebroken witte/beige lderen bekleding. Met alles drop en dran. Magnifieke auto, zeer zeker ook qua looks. Er komt wel iets voorrijden zeg maar. Maar de koop werd gesloten omdat ik een zeer nette prijs voor de Soes kreegén er toevallig net een actie was. Kijk, da's mooi meegenomen en we waren helemaal tevreden. Op één dingetje na moet ik eerlijk zeggen... De veegbeweging onder de achterbumper om de achterklep te openen werkt niet. De auto heeft een trekhaak en dat is (denk ik) de boosdoener. Misschien heb ik de oplossing. Onder de bumber zitten (denk ik) sensoren die reageren op de veegbeweging. Zet deze sensoren een stuk naar links en rechts, dus verder van de trekhaak af. Idee? Ik hoor het graag. De dag nadat ik de auto heb opgehaald gingen we er meteen mee naar Duitsland. Bijna 750 km gereden. Geen centje pijn, motor draaide als een zonnetje en de auto is snel én errug ruim. Wist je dat de kofferruimte (in zijn totaliteit) de nieuwe Audi Q8 ver overtreft? Dan hoef je dus verder niets uit te leggen... Zijn we tevreden met de auto? Ja, ja, ja...!

Goedemiddag heer Bremer,

Bedankt voor uw leuke enthousiaste review! Ik ga mijn collega's in Hilversum vragen contact met u op te nemen over de achterklep. Nog veel rijplezier toegewenst!

Met vriendelijke groet,
Dave van Nieuwkerk

by mieke maassen on Van Nieuwkerk
Reden bezoek: nieuwe sleutel

zeer tevreden

Page 1 of 15:
«
 
 
1
2
3
 
»