De nieuwe Honda Civic 18 maart in onze showrooms!

Geen reacties

Aanstaande zaterdag is het eindelijk zover. De 10e generatie Honda Civic staat dan in onze showrooms! Komt u ook langs om dit spectaculaire model te bekijken? U kunt de nieuwe Civic meteen testen op de weg. Buiten de Civic introductie zijn er unieke acties op alle overige Honda-modellen.

De nieuwe Honda Civic biedt meer ruimte, is één van de veiligste in zijn klasse, is standaard luxe uitgerust en houdt u met het nieuwe infotainment systeem helemaal connected.

Nieuwe motoren: zuinig en krachtig

De Civic belichaamt perfect waar Honda voor staat: de neus voor innovatie en technische excellentie, gekoppeld aan een sportief karakter en een unieke rijervaring. Vorig jaar werd de nieuwe Honda Civic in Noord-Amerika dan ook al uitgeroepen tot auto van het jaar. De nieuwe 1.0 i-VTECt Turbo (129 pk) en 1.5 i-VTEC TURBO (182pk) zijn zowel een stuk krachtiger als zuiniger in vergelijking met de voormalige 1.4 en 1.8 motoren.

Geavanceerde techniek

De nieuwe Honda Civic is standaard uitgerust met een geavanceerd veiligheidspakket: Honda Sensing. Dit pakket bestaat onder andere uit een adaptieve snelheidsregelaar/cruise control, verkeersbordenherkenning en een noodremsysteem. Het pakket is zonder meerprijs inbegrepen op alle uitvoeringen! Ook het Honda Connect systeem van Honda is verder gemoderniseerd en doormiddel van Apple Car Play eenvoudig te integreren met uw telefoon.

All-new 2017 Civic hatchback

Ruimte

Gaat u met de auto op vakantie, of neemt u regelmatig veel bagage en passagiers mee? De Honda Civic is de ruimste auto in zijn klasse. Met zijn ruime, verfijnde interieurs en diepe, brede en ongeëvenaarde laadruimte houdt de nieuwe Civic rekening met al uw behoeften. Inladen, instappen en genieten!

10 jaar garantie

Ongeevenaard in de auto-wereld. Op de nieuwe Honda Civic kunt u nu de garantie verlengen van 3 naar 10 jaar. In combinatie met een Honda verzekering krijgt u de verlengde garantie er gratis bij! Ook op andere nieuwe Honda-modellen is de verlengde garantie mogelijk!

All-new 2017 Civic hatchback

Honda Dream Pack

Rondom de introductie van de nieuwe Civic hebben wij op alle andere modellen spectaculaire acties! Zo kunt u een nieuwe Jazz, HR-V of CR-V nu voor slechts €99,- upgraden met een Dream Pack! Dit pakket omvat vele opties en heeft een waarde van enkele duizenden euro’s. Zo krijgt u bijvoorbeeld op de Honda CR-V voor €99,- extra een Honda Connect Navigatie, 17 inch lichtmetalen velgen, privacy glass en mat aluminium dakrails op uw nieuwe auto geleverd.

Inruilkorting – gratis taxatie

In plaats van een Dream Pack kunt u ook kiezen voor een inruilkorting. De inruilkortingen per model (tot €5000,-) kunt u hier vinden. Vul een paar gegevens in en binnen 2 minuten ontvangt u een gratis inruiltaxatie.