Honda AutoRAI dagen

Geen reacties
 autorai

Op de AutoRAI kunt u dit jaar, naast al onze nieuwe modellen bekijken, ook profiteren van veel inruilvoordeel! Uw auto inruilen voor een nieuwe Honda was nog nooit zo aantrekkelijk. Tijdens de Honda AutoRAI dagen loopt het inruilvoordeel bij ons op tot wel € 3.000,-!  Uiteraard geldt dit voordeel tijdens de AutoRAI ook in onze showrooms.
Bekijk de actiesite

cr-v

Taxeer uw auto en bereken wat een nieuwe Honda CR-V u kost

civic

Taxeer uw auto en bereken wat een nieuwe Honda Civic u kost

civictourer

Taxeer uw auto en bereken wat een nieuwe Honda Civic Tourer u kost

type r

De compleet nieuwe “hot hatch”, die binnenkort in de Europese showrooms wordt verwacht, is de meest extreme Type R tot nu toe en luidt met zijn ongekende prestaties (310pk!) een nieuw tijdperk in voor het merk.
Meer over de nieuwe Honda Civic Type R

hr-v

Met de HR-V maakt Honda opnieuw zijn entree in Europa’s snelgroeiende segment van kleine SUV’s. Op de AutoRAI is hij voor het eerst in Nederland te zien.
Meer over de nieuwe Honda HR-V

jazz

De nieuwe Europese Jazz, die vanaf de zomer van dit jaar te koop zal zijn, rijdt zuiniger en presteert beter dankzij de nieuwe Earth Dreams Technology-motor. De nieuwe 1.3-liter i-VTEC-benzinemotor is gekoppeld aan een handgeschakelde zesversnellingsbak (ter vervanging van de vorige versnellingsbak met vijf versnellingen) of een CVT-transmissie.
Meer over de nieuwe Honda Jazz

rai 2