Nu in de showroom! De nieuwe Honda Civic Tourer

2 reacties

De nieuwe Civic Tourer staat in de showroom bij Automotive-centre Van Nieuwkerk. De auto is leverbaar met een 1.6 liter i-DTEC motor uit de Earth Dreams Technology serie of met een 1.8 i-VTEC, handgeschakeld of automaat. De sterkste punten van deze nieuwe Honda zijn de bagageruimte, het design en het ultrazuinig verbruik van 1 op 26,3.

De nieuwe Civic Tourer is specifiek ontworpen om aan de wensen van de Europese consument te voldoen. De ruime stationwagen heeft met een inhoud van 624 liter de grootste bagageruimte in zijn klasse. De verborgen opbergruimte onder de bodem van de kofferbak biedt geopend extra ruimte aan hoge spullen.

De benzinetank van de Civic Tourer is op dezelfde unieke wijze in het midden van de wagen geplaatst als bij de 5-deurs Civic. De tank bevindt zich onder de voorstoelen waardoor de Civic Tourer een zeer royale binnenruimte en Honda’s ‘magic seat’-formatie heeft gekregen. Dit houdt in dat de achterstoelen in één beweging neergeklapt kunnen worden, zodat er een geheel vlakke laadruimte ontstaat.

De Civic Tourer is ’s werelds eerste productieauto met een adaptief dempersysteem als extra optie. Het systeem heeft drie instellingen: comfort, normaal en dynamisch. Hierdoor biedt de Civic Tourer onder alle rijomstandigheden maximaal comfort en verkeersveiligheid.

Daarnaast is het mogelijk de Civic Tourer te voorzien van het innovatieve ADAS. Dit is een geavanceerd hulpsysteem voor de bestuurder (Advanced Driving Assist System), bestaand uit een rijbaanbewakings- en assistentiesysteem, actieve snelheidsregeling en het preventief botsing- en letselbeperkend systeem. Bekijk hier de video..

Met een extreem lage catalogusprijs van € 22.990,- rijdt u al een Civic Tourer voor € 161,- netto bijtelling per maand! De Honda Civic Tourer staat sinds 8 februari in onze showrooms. Komt u snel even kennis maken?

PS: Sinds kort bedienen wij met onze vestigingen ook de stad Almere en de provincie Flevoland. Ook vanuit deze regio bent u van harte welkom!