Prijs nieuwe Honda HR-V Hybrid bekend!

Geen reacties

De prijs voor de nieuwe HR-V Hybrid is bekend gemaakt. Door de fors lagere C02 uitstoot is de vanafprijs, ondanks de enorme upgrade van het model, lager dan die van de huidige HR-V! Zo komt de luxe Elegance uitvoering al beschikbaar voor € 34.360,- RIJKLAAR! Onze verkoopadviseurs maken tijdens de VIP-introductie graag een vrijblijvend voorstel voor u. Wilt u zich hiervoor aanmelden, klik dan hier!

Binnenkort is de gloednieuwe HR-V beschikbaar. De hybride SUV in coupé-stijl wordt aangedreven door een e:HEV motor en is geïnspireerd op de hybridetechnologie die door ons racewinnende Formule 1 team werd ontwikkeld.

Het exterieur van de HR-V heeft een eigentijdse, stille uitstraling met naar voren gerichte lijnen en vloeiende oppervlakken die de moderne en zuivere filosofie van Honda benadrukken.

De nieuwe Honda HR-V is uitgerust met veelzijdige Magic Seats met unieke, flexibele opbergmogelijkheden. Deze SUV in coupéstijl biedt daardoor voldoende laadruimte en plaats om heerlijk te ontspannen.