Introductie nieuwe Honda Civic hybrid

Geen reacties

Honda introduceert de nieuwe Honda Civic 5-deurs Hybrid

De nieuwe Honda Civic Hybrid met zijn fijne comfort en visuele aantrekkingskracht, is vanaf de herfst van 2022 verkrijgbaar in Europa. Honda heeft het voornemen om vanaf eind 2022 alleen nog geëlektrificeerde modellen in Europa te verkopen. De nieuwe Honda Civic is daarom ook alleen exclusief verkrijgbaar in Hybride uitvoering.

Het design van de nieuwe Honda Civic is ten opzichte van zijn voorganger een stuk verfijnder. De strakke lijnen en scherpe vouwen worden vervangen door een rondere en modernere uitstraling. De led achterlichten worden aan elkaar verbonden met een ledstrip. Met de rondere en modernere uitstraling oogt de nieuwe Civic heel chique.

Ook het interieur van de nieuwe Civic veranderd. Net als het modernere exterieur, is het interieur ook gemoderniseerd. Boven op het dashboard staat het informatie systeem met een diameter van 7- en optioneel 9-inch scherm. Achter het stuur vind u het digitale instrumenten paneel. In het chroom kleurige rooster, dat over de hele breedte van het dashboard loopt, zit de klimaatregeling geïntegreerd.

Wilt u op de hoogte blijven? Schrijf u in via onderstaand formulier!

Interesse in de nieuwe Honda Civic e:HEV