Honda Jazz Hybrid private lease actie!

Geen reacties

Super scherpe private lease aanbieding! Rij nu al vanaf €399,- p.m. in de nieuwe Jazz Hybrid!*

Wilt u ook zorgeloos rijden?

Met private lease kunt u zorgeloos in een nieuwe auto rijden. Met privé lease zijn zaken als wegenbelasting, reparatie en onderhoud, banden, internationale pechhulp en all risk verzekering bij de prijs inbegrepen. U hoeft alleen nog maar te tanken om vervolgens veilige kilometers te maken.

Met Honda Private Lease bent u in juiste handen. Zorgeloos rijden en goedkoop rijden gaan bij ons hand in hand. Maakt u zich geen zorgen over randzaken, behalve waar u heen moet en of de tank nog vol zit. De rest regelen wij!

De gloednieuwe, stijlvolle Jazz is er met een verfijnde e:HEV hybride motor en dynamische, moderne looks. Hij is ruim van binnen en compact van buiten. Een complete slimme auto.

Honda Jazz Hybrid actie
Met de super scherpe private lease actie op de Honda Jazz profiteert u nu van diverse extra’s. Zo kunt u niet alleen zorgeloos rijden maar ook nog eens veilig en vertrouwd de weg op met de Honda Jazz. Om het u zo gemakkelijk en volledig mogelijk te maken om in de Jazz te kunnen rijden bieden wij u nu:

– 5 JAAR ONDERHOUD
– 5 JAAR PECHHULP
– 5 EURO NCAP STERREN
– 5 JAAR ZORGELOOS RIJDEN

Bereken via deze link uw private lease bedrag per maand. Let op: Alleen in de maand april is het mogelijk de Honda Jazz al de private leasen vanaf €399,- p.m.!

* o.b.v. 60mnd en 10.000 km p/j.