Nieuwe Honda HR-V

Geen reacties

Honda introduceert de nieuwe HR-V!

Wauw! Daar is hij dan. De lang verwachte nieuwe Honda HR-V. Een prachtige auto met de nieuwste technologie en het strakke en verfijnde design. Wil jij ook meer informatie ontvangen over de HR-V schrijf je dan nu in!

De nieuwe HR-V levert uitzonderlijke hybride efficiëntie en geavanceerde veilgheids- en technologische functies. Alles geïntegreerd in een gedurfd, strak design. Bedoeld om de ruimte en het comfort waar deze auto om bekend staat te verbeteren.

De nieuwe HR-V heeft een kenmerkend compact SUV-design. Geïnspireerd op een coupé. Met een naadloos, strak en modern design van het merk die ook in andere recente Honda-modellen terug te vinden is. Hierbij worden de belangrijkste concepten van functie en schoonheid gevolgd.

De gloednieuwe HR-V biedt een fascinerende combinatie van eerste klas SUV-styling en uitzonderlijke ruimtelijkheid dankzij de slimme verpakking van de hybride aandrijflijnonderdelen. hierdoor behoudt de HR-V de toonaangevende binnenruimte van zijn voorganger, met vier volwassenen die maximaal comfort kunnen zitten.

Net als het exterieur heeft het ruime interieur een solide, premium SUV-gevoel. Met eigentijdse stoffen en zacht aanvoelende materialen. De moderne, verfijnde uitstraling van het interieur beginnend met het horizontale instrumentenpaneel, is het resultaat van een overzichtelijk interieur en dashboard. Hierbij is elk element zorgvuldig gepositioneerd om bij te dragen aan het ruimtelijke gevoel.

Dankzij Honda’s compacte, geïntegreerde aandrijflijntechnologie en centrale tankindeling behoudt de nieuwe HR-V ook de veelzijdige Magic Seats die ‘volledig platte’ of ‘omhoog geklapte’ stoelflexibiliteit bieden, afhankelijk van de benodigde laadruimte.

Bent u ook enthousiast geworden en wilt u op de hoogte blijven en het laatste nieuws ontvangen over de nieuwe Honda HR-V. Schrijf u dan nu in!

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf u dan nu in via onderstaand formulier.

Interesse in de nieuwe Honda HR-V