Veelgestelde vragen over de Honda modellen!

Welkom op onze pagina gewijd aan de veelgestelde vragen over de verschillende Honda modellen! Hier vindt u een complete verzameling antwoorden op uw meest prangende vragen (FAQ), variërend van prestaties en functies tot vergelijkingen met andere modellen. Verken alle essentiële informatie die u nodig heeft om een geïnformeerde keuze te maken over een bepaalde Honda.

Honda e:Ny1 FAQ

Wat is de actieradius van de Honda e:Ny1?

Honda e:Ny1 actieradius

Ontdek de baanbrekende Honda e:Ny1, een hypermoderne elektrische wagen die draait op pure energie. Met een verbluffende actieradius van 412 kilometer, biedt deze auto de vrijheid om zonder grenzen te rijden. Het opladen is eenvoudig via het stroomnet, waardoor je altijd klaar bent voor de volgende rit. Houd er rekening mee dat individuele rijresultaten kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de initiële acculading, accessoires, weersomstandigheden, rijgedrag en belading.

Wat zijn de afmetingen van de Honda e:Ny1?

Honda e:Ny1 afmetingen

De Honda e:Ny1 is opmerkelijk compact, met afmetingen die passen bij de moderne stadse omgeving. Met een breedte van 1790 mm, een lengte van 4387 mm en een hoogte van 1584 mm biedt hij een perfecte combinatie van wendbaarheid en ruimte. Ontdek meer over deze elektrische wagen en hoe zijn afmetingen passen bij jouw rijbehoeften.

Wat is het gewicht van de Honda e:Ny1?

Honda e:Ny1 gewicht

Ontdek de indrukwekkende specificaties van de Honda e:Ny1, met een leeggewicht van 1.752 kilogram en een maximaal toelaatbaar gewicht van 2.080 kilogram. Deze elektrische wagen biedt niet alleen krachtige prestaties, maar ook een indrukwekkende draagkracht, met een maximaal toelaatbare asdruk van 1.065 kilogram aan de voorzijde en 1.030 kilogram aan de achterzijde.

Wat is het laadvermogen van de Honda e:Ny1

Honda e:Ny1 laadvermogen

De Honda e:Ny1 heeft een laadvermogen van in totaal 328 kilogram.

Over welke veiligheidsvoorzieningen beschikt de Honda e:Ny1?

Honda e:Ny1 veiligheidsvoorzieningen

Ontdek de uitgebreide beveiligingsvoorzieningen die de Honda e:Ny1 biedt om jouw gemoedsrust te verzekeren en jouw voertuig te beschermen. Het anti-diefstalsysteem zorgt ervoor dat jouw auto veilig blijft, terwijl de centrale deurvergrendeling met twee afstandsbedieningen het gemakkelijk maakt om de deuren op afstand te openen en te sluiten. Het Security Alarm System waarschuwt bij verdachte activiteiten, terwijl het Smart Entry & Start-systeem het mogelijk maakt om de auto te ontgrendelen en te starten zonder de sleutel te gebruiken.

Daarnaast is er de handige afdekking voor de bagageruimte, die niet alleen de inhoud beschermt tegen nieuwsgierige blikken, maar ook helpt om je spullen veilig op te bergen. De ultrasonische sensor detecteert beweging rondom de auto en geeft een waarschuwing bij mogelijke inbraakpogingen. Samen bieden deze voorzieningen een complete beveiligingsoplossing, waardoor je met vertrouwen kunt genieten van elke rit met de Honda e:Ny1.

Wat is de oplaadtijd van de Honda e:Ny1?

Honda e:Ny1 oplaadtijd

Ontdek de snelle laadcapaciteit van de Honda e:Ny1: met een 100 kW-lader kun je in slechts 11 minuten maar liefst 100 kilometer bereik toevoegen. Bovendien laadt de Honda e:Ny1 van 10% naar 80% in slechts 45 minuten op. Dit betekent dat je snel weer de weg op kunt en flexibel blijft tijdens je reizen.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van de Honda e:Ny1?

Honda e:Ny1 kenmerken

Ontdek de opmerkelijke kenmerken van de Honda e:Ny1 die je rijervaring naar een hoger niveau tillen. Geniet van het geavanceerde Honda CONNECT met een indrukwekkend 15,1’’ infotainmentsysteem en de handige My Honda+ app. Laad je telefoon moeiteloos op met het draadloze oplaadsysteem en geniet van comfort tijdens je rit dankzij de stoelverwarming voor de voorstoelen en het verwarmde lederen stuurwiel.

Met keyless entry en start hoef je nooit meer te zoeken naar je sleutels, terwijl het air diffusion system zorgt voor een aangename sfeer in de auto. Parkeer met gemak dankzij de achteruitkijkcamera, parkeersensoren voor en achter, en het handenvrije achterklep systeem. Geniet van het uitzicht door het panoramisch glazen dak en vertrouw op geavanceerde veiligheidsvoorzieningen zoals Honda SENSING, het multi-view camerasysteem en Honda Parking Pilot.

Wat is het maximale vermogen van de Honda e:Ny1?

Honda e:Ny1 vermogen

De Honda e:Ny1 biedt indrukwekkende prestaties met een maximum vermogen van 204 pk. Dit vertaalt zich naar een snelle acceleratie, waarbij de auto van 0 tot 100 km/h in slechts 7,6 seconden kan gaan. Bovendien bereikt de Honda e:Ny1 een maximale snelheid van 160 km/h, waardoor je moeiteloos en met kracht over de weg kunt rijden.

Hoeveel zitplaatsen biedt de Honda e:Ny1?

Honda e:Ny1 zitplaatsen

De Honda e:Ny1 biedt plaats aan vijf personen, met één bestuurder, één bijrijder en drie passagiers op de achterbank. Dankzij deze ruime zitopstelling is de e:Ny1 een ideale keuze voor gezinnen die op zoek zijn naar een elektrische SUV.

Wat is de inhoud van de bagageruimte van de Honda e:Ny1?

Honda e:Ny1 bagageruimte inhoud

De Honda e:Ny1 biedt een ruime bagageruimte die aan al je behoeften voldoet. Met verschillende configuratiemogelijkheden ben je altijd goed voorbereid, of je nu dagelijkse boodschappen doet of op een lange reis gaat. Met een inhoud van 344 liter tot aan het raam is er voldoende ruimte voor alledaagse spullen. Klap de achterbank neer en vergroot de ruimte tot 1136 liter tot aan het dak, perfect voor grotere ladingen. Zelfs met de achterbank neergeklapt tot aan het raam, geniet je nog steeds van een royale ruimte van 784 liter.