De Honda e:Ny1 met ruim € 14.000 voordeel


Of een HR-V met € 2.500 prijsverlaging

Ontdek het geweldige voordeel op de Honda e:Ny1 en de Honda HR-V!

Heeft u altijd al gedroomd van elektrisch rijden? Dan is het nu het perfecte moment om te kiezen voor de meest complete elektrische SUV op de markt: de Honda e:Ny1! Honda heeft zojuist een Limited Edition model aangekondigd van de Honda e:Ny1, welke op dit moment over een voordeel van ruim €14.000 beschikt! Bent u nog niet klaar voor elektrisch rijden, maar wilt u wel overstappen naar een zuinige, voordelige hybride Honda? Dan is de Honda HR-V de ideale SUV om het nieuwe jaar mee te beginnen!

Honda e:Ny1 Limited Edition

De Honda e:Ny1 is een ideale SUV voor gezinnen, met een rijbereik van maar liefst 412 kilometer. Deze 100% elektrische wagen kenmerkt zich door een gedurfd ontwerp, slimme technologie, eersteklas comfort en indrukwekkende rijeigenschappen. Met de mogelijkheid om in slechts 45 minuten van 10% tot 80% op te laden, biedt de Honda e:Ny1 buitengewone gebruiksvriendelijkheid.

De Limited Edition variant van de Honda e:Ny1 zit bomvol leuke extra’s, zoals Honda SENSING veiligheidssystemen, verwarmbare voorstoelen en stuurwiel, Honda Parking Pilot, parkeersensoren rondom de auto, een panoramisch glazen dak, en meer.

Prijslijst Honda e:Ny1 downloaden

Honda e:Ny1 Limited Edition – nu extra voordelig

Honda begint het jaar met een knal door de Limited Edition van de Honda e:Ny1 aan te bieden met een voordeel van ruim €14.000. Dit voordeel omvat een verlaagde catalogusprijs en de Subsidie Elektrische Personenauto’s Particulieren (SEPP) van €2.950. Dit aanbod geldt ook voor de mensen die de auto door middel van private lease willen aanschaffen. Let op: de voorraad is beperkt, dus wees er snel bij!

Proefrit aanvragen in een Honda e:Ny1
Offerte aanvragen Honda e:Ny1

 

De Honda HR-V nu met €2.500 voordeel!

De Honda HR-V is een zelfopladende hybride waar u veel verder mee komt, voor veel minder. Met een volle tank rijdt u tot wel 740 kilometer ver! Dit komt doordat de HR-V zichzelf oplaadt door stroom op te wekken terwijl u rijdt. Dit betekent dat u dus geen stopcontact nodig heeft. De Honda HR-V beschikt over drie verschillende uitvoeringen, waar de standaarduitvoering ‘Elegance’ al rijk is uitgerust. De Honda HR-V beschikt over de nieuwst Honda SENSING veiligheidstechnologieën.

Prijslijst Honda HR-V downloaden

Voor alle liefhebbers van de Honda HR-V is er geweldig nieuws: deze hybride gezins-SUV is nu beschikbaar met een voordeel van maar liefst €2.500! Hierdoor kunt u genieten van nog meer voordelen bij uw aanschaf. Ontdek de op Formule 1 geïnspireerde technologie in deze SUV en plan meteen uw proefrit! Wees er snel bij, want dit aanbod is geldig zolang de voorraad strekt.

Proefrit aanvragen in een Honda HR-V
Offerte aanvragen Honda HR-V