Honda Civic Hybrid: responsiviteit en efficiëntie

07-03-2024 - Dealer

De nieuwe Honda Civic e:HEV is een toonbeeld van geavanceerde zelfopladende hybride-technologie, met een focus op responsiviteit en efficiëntie. Elke rit met deze auto belooft opwinding en plezier. Dankzij het full hybrid-systeem van e:HEV geniet u van een ongeëvenaarde ervaring waarbij de Civic exclusief rijdt op soepel en stil elektrisch vermogen, in tegenstelling tot een mild hybride alternatief.

E:HEV Hybride Technologie

Met zijn 11de generatie tilt de Civic de erfenis van Honda’s 25-jarige expertise in hybride technologie naar nieuwe hoogten, dankzij het innovatieve e:HEV-systeem. Dit geavanceerde systeem biedt een perfecte balans tussen prestaties en brandstofefficiëntie. De sportieve spirit van de Civic wordt prachtig weerspiegeld in zijn gestroomlijnde carrosserie met coupelijnen die onmiddellijk de aandacht trekken.

De Honda e:HEV-technologie garandeert een direct voelbare elektrische kracht die naadloos geïntegreerd is in elke rit. Als zelfopladende hybride genereert de Civic zijn eigen elektriciteit, waardoor het gedoe van opladen aan het net verleden tijd is. Met maximale energie en minimale inspanning wordt de gloednieuwe Civic de ultieme metgezel voor elke bestuurder.

Rijmodi Honda Civic Hybrid

De Civic is een echte allrounder. Zijn rijmodi bieden op verzoek extra prestaties of een laag verbruik. Door moeiteloos te schakelen tussen Normal, Sport, Econ en Individual kunt u uw rijgedrag afstemmen op uw voorkeuren en  zo de bete prestaties van het e:HEV-systeem verzekeren.

De Normal-modus levert een perfect uitgekiend evenwicht tussen prestaties en efficiëntie, terwijl Sport krachtigere acceleraties biedt en Econ het brandstofverbruik verlaagt. Kies Individual om het stuurgevoel en de gasrespons te verfijnen en te rijden zoals u wilt.

Stijlvol interieur

Laat u verwennen door een luxueus en elegant interieur: dankzij de langere wielbasis van de Civic is er meer ruimte en comfort om van te genieten. De ergonomische rijpositie en de nieuwe Body Stabilising-voorstoelen van Honda verminderen de stress tijdens lange ritten, en zijn een extra innovatie die u helpt om ontspannen en energiek op uw bestemming aan te komen. Slimme materiaalkeuzes en voelbare kwaliteit maken het interieur tot een verfijnde omgeving – ongeacht het tempo waarin u reist.

Krachtige uitstraling

De Honda Civic belichaamt modern denken en baanbrekende hybridetechnologie en deelt zijn DNA met het jarenlange sportieve erfgoed van Honda. Een dynamisch silhouet, een opengaand glazen dak, achterlichten over de  volledige breedte en een bredere spoorbreedte vormen een erg moderne auto die ook bij stilstand vooruit lijkt te bewegen. De Civic is nooit te bang om uit de band te springen in plaats van gewoon de trends te volgen, en zijn fastback-design staat dan ook voor vooruitgang, prestaties en topkwaliteit.

Echte stijl gaat nooit uit de mode, daarom brengt de Civic al snds 1972 bestuurders in verleiding. Het gloednieuwe, gestroomlijnde design zet de toon voor deze nieuwe generatie met zijn zuivere, gecontourde lijnen en sportieve silhouet die niemand aan de aandacht laat ontsnappen. Deze auto is ontworpen om indruk te maken, of het nu in stad of op de open weg is.

Honda Civic Leverbaar

In 2023 kampte de Honda Civic met lange levertijden. Gelukkig is er nu goed nieuws: Automotive-centre Van Nieuwkerk heeft als enige in Nederland een exclusieve voorraad van nieuwe Honda Civic-modellen. Er zijn nog veertien modellen beschikbaar in verschillende uitvoeringen en kleuren. Aarzel niet en neem snel contact op om te informeren naar de mogelijkheden!

 

Proefrit aanvragen in een Honda Civic
Offerte aanvragen Honda Civic