Nieuwe Honda modellen 2023

Geen reacties

Honda wilt met elke nieuwe auto die ze uitbrengen ons een stap dichterbij brengen bij een koolstofarme samenleving. In dit artikel zullen er een aantal nieuwe modellen worden genoemd. Daarnaast zal Honda een aantal modellen van het huidige assortiment, upgraden.

Honda Jazz Hybrid (Facelift)

De Honda Jazz Hybrid zal in 2023 worden voorzien van een facelift. Deze facelift zorgt ervoor dat de Jazz een subtiel herzien front krijgt met net wat meer vermogen. In plaats van 109 pk krijgt de nieuwe Jazz 123 pk. Dit komt onder andere door een vernieuwde en krachtigere hybride aandrijflijn. Naast bovengenoemde veranderingen, zullen er voor de rest niet zo veel verschillen zijn.

Volledig elektrische SUV

In 2023 brengt Honda een kleine, volledig elektrische, Honda SUV op de markt. Deze elektrische cross-over beschikt over een unieke combinatie van technologie, design en dynamiek. Hierdoor is deze nieuwe Honda een uitmuntende keuze voor de eerste elektrische auto voor het gezin. Verdere specificaties zullen zo snel mogelijk met u gedeeld worden!

Honda ZR-V e:HEV

Honda staat bekend om haar uitstekend hybride modellen, zoals de Honda Civic e:HEV, CR-V en HR-V. Ook in 2023 zal Honda haar gamma van zelfopladende, volledig hybride auto’s uitbreiden. Dit gebeurt door middel van de opkomende Honda ZR-V e:HEV: een nieuwe middelgrote, dynamische en sportieve compacte SUV. Meer details zullen zo snel mogelijk gedeeld worden.

CR-V Hybrid en CR-V Plug-in Hybrid

Verder brengt Honda in 2023 een nieuwe CR-V op de markt, welke in diverse elektrische aandrijflijnen beschikbaar komen. Naast de volledige, zelfopladende, hybride zal Honda een Plug-in Hybride versie op de markt brengen. Dit is dan Honda’s eerste e:PHEV in Europa. Later vindt u op onze website meer updates!

Interesse in de nieuwe Honda ZR-V e:HEV