Een sterretje in uw ruit, een krasje in de lak, vlekken in het interieur… het overkomt ons allemaal wel eens. In de meeste gevallen is dit volledig te herstellen. U bent als liefhebber natuurlijk zuinig op uw auto. Maar na verloop van tijd kan het interieur en exterieur gebruikssporen gaan vertonen en zijn kleine schades helaas niet altijd te voorkomen. We gaan voor ‘zo goed als nieuw’ en brengen uw auto graag weer terug in topconditie.

Interieurherstel

Heeft u een vlekken, een beschadiging of los latende stukken in uw bekleding of interieur? We helpen u graag verder om dit te herstellen.

Poetsen & Reconditionering

Is uw auto vies en heeft u kringen in de lak door vogelpoep, dode insecten of slechte weersomstandigheden? Wij poetsen uw auto graag weer voor u op. Wilt u uw auto ook van binnen weer spik en span? Kies dan voor de reconditionering en wij maken uw auto weer als nieuw. Mogelijk vanaf € 249,-.

Glasreparatie

Heeft u een sterretje in uw ruit? Voorkom dat het sterretje doorscheurt door tijdig het sterretje te laten repareren. Wij doen dit graag voor u!

Lakreparatie

Het is mogelijk om krassen of kleine beschadigingen weg te werken met een lakstift. U ontvangt een stift waarmee u de kleine beschadiging kunt bij tippen. De lakstift zal op de kleurcode van uw auto besteld worden. Prijs v.a. € 20,-

Spot repair

Heeft u een lelijke plek in uw lak, een beschadiging die niet weg te werken is met een lakstift? Dan kunt u gebruik maken van de spot repair. Dit is een plaatselijke herstel van de lak of deukjes in uw auto.

Herstel lichtmetalen velgen

Hebben uw velgen beschadigingen of krassen opgelopen. Meestal is het mogelijk om de velgen te herstellen door middel van uitdeuken of velgen herstel. Is dit niet mogelijk dan is het vaker voordeliger om de set te vervangen voor nieuwe of gebruikte velgen. Voor meer informatie neem contact op met één van onze vestigingen.

Wilt u meer informatie m.b.t. prijzen of een afspraak maken, neem dan contact op met één van onze vestigingen!