Ontdek de unieke accessoires van de Honda Jazz Hybrid!

21-06-2024 - Dealer

Optimaliseer de ervaring met uw gloednieuwe Honda Jazz door het toevoegen van persoonlijke, stijlvolle accenten en verbeterde beveiliging. Duik in een wereld van mogelijkheden met een spannende selectie van accessoirepakketten voor zowel het exterieur als interieur van uw auto. Of u nu de voorkeur geeft aan het samenstellen van uw eigen selectie of gaat voor een complete set, de keuze is aan u. Van opvallende lichtmetalen velgen tot subtiele interieurdetails, ontdek hoe u uw Honda Jazz kunt transformeren en echt kunt laten opvallen.

Ontdek de verschillende accessoirepakketten

Kies uit deze ‘funtastische’ accessoirepakketten om uw nieuwe Honda Jazz nog levendiger of praktischer te maken. Ontdek de mogelijkheden en geef uw rit een persoonlijk tintje!

Illumination Pack – Door een combinatie van diverse lichtbronnen te integreren, biedt het Illumination Pack een exclusieve ambiance in het interieur van uw voertuig. Dit pakket omvat subtiele beenruimteverlichting, oplichtende dorpelpanelen, verlichte deurpanelen en een verlicht middenconsole, wat samen een sfeervolle omgeving creëert.

Close-up van het interieur van de Honda Jazz Hybrid met Illumination Pack.

Cargo Pack – Voor wie regelmatig bagage of speciale apparatuur moet vervoeren, biedt het Cargo Pack een veilige en handige oplossing. Dit pakket voorziet in een bagageruimte zonder tussenwanden, een LED-lamp voor verlichting, decoratieve accenten voor de laaddrempel en een praktische achterklepriem.

Close-up van het interieur van de Honda Jazz Hybrid met drempelsierlijst uit het Convenience-pack

Premium Lifestyle Pack – Het Premium Lifestyle-pack biedt een assortiment accessoires die het esthetische aspect van uw voertuig naar nieuwe hoogten tillen, waardoor een verfijnde uitstraling ontstaat. Inbegrepen in dit pakket zijn onder andere een opvouwbare mat voor de bagageruimte, sierlijke drempelstrips voor de deuren, een unieke Jazz-patroonprojector die de grond verlicht bij het betreden en verlaten van de auto, laaddrempeldecoratie en subtiele achterklepverlichting.

Honda Jazz Hybrid in studio met 'Functional Fun'-pack White.

‘Functional Fun’-Pack – Dompel uw ultieme stadsauto onder in het concept van ‘Functionele Vreugde’, waar kleur en functionaliteit samenkomen. Geef uw Jazz een uniek tintje door smaakvolle kleuraccenten toe te voegen, zowel aan de binnen- als buitenkant. Dit pakket is de perfecte aanvulling op het dynamische ontwerp van de auto en omvat een voorbumperinleg, buitenspiegelcovers, zijdelingse sierlijsten met opvallende inzetstukken, decoratieve accenten voor de bekerhouders, versnellingspookdecoratie en een set elegante vloermatten die perfect bij elkaar passen.

Taffta White Honda Jazz Hybrid in studio met 'Functional Fun'-Pack Orange/White

Sports-Pack – Het Sports Pack geeft deze ultieme sportieve stadsauto een opvallende en levendige uitstraling. Maak uw Jazz persoonlijk met opvallende gele accenten zowel aan de binnen- als buitenkant, waardoor u zich nog meer onderscheidt van de massa. Dit pakket omvat een voorbumperinleg, zijdelingse sierlijsten met opvallende inzetstukken, een achterspoiler, decoratieve accenten voor de bekerhouders en een set bijpassende elegante vloermatten.

Driekwart vooraanzicht van de Honda Jazz Hybrid met Style Plus-pack.

De velgopties voor de Honda Jazz Hybrid

16’’ JA1601 lichtmetalen velg

De 16 inch lichtmetalen velg, genaamd JA1601, kenmerkt zich door een ‘Diamond Cut A’ oppervlak met een glanzende heldere coating en een binnenkant in Gunpowder Black.

Honda Jazz Hybrid 16" JA1601 Velgen

16’’ JA1602 lichtmetalen velg

De 16 inch lichtmetalen velg, genaamd JA1602, is afgewerkt in een Gunpowder Black lak met een glanzende heldere coating.

Honda Jazz Hybrid 16" JA1602 Velgen

15’’ JA1502 lichtmetalen velg

De 15 inch lichtmetalen velg, genaamd JA1502, is voorzien van een GunPowder Black laklaag met een glanzende, heldere afwerking.

Honda Jazz Hybrid 15" JA 1502 Velgen

15’’ JA1505 lichtmetalen velg

De 15 inch JA1505 velg onderscheidt zich door zijn Diamond Cut A-ontwerp, met een glanzend heldere afwerking en een binnenkant in gunpowder black.

Honda Jazz Hybrid 15" JA 1505 Velgen

 

Ontdek de afzonderlijke accessoires van de Honda Jazz Hybrid

Als u discreet wilt opvallen, overweeg dan om één of twee items te selecteren uit ons assortiment individuele accessoires.

Achterklepspoiler

Indien u streeft naar een gepolijste uitstraling, dan is deze authentieke Honda-spoiler precies wat u zoekt. Alleen de hoogwaardigste accessoires doorlopen de grondige testprocedures van Honda. De originele Honda-spoiler is nauwgezet ontworpen voor elk specifiek automodel en integreert naadloos met de carrosserie.

Close-up van de achterklepspoiler voor de Honda Jazz Hybrid.

Sierlijsten voor deurdrempels

De decoratieve panelen op de deurdrempels voegen een uniek accent toe aan uw voertuig, terwijl ze tegelijkertijd bescherming bieden tegen krassen en deuken op de dorpels. Gefabriceerd uit duurzaam roestvrij staal, zijn ze voorzien van het opvallende Jazz-logo, subtiel geëtst voor een verfijnde uitstraling. Deze set omvat sierpanelen voor de voorzijde van de auto.

Close-up van de achterklepspoiler voor de Honda Jazz Hybrid.

Covers voor de buitenspiegels

Geef uw buitenspiegels niet alleen een stijlvolle upgrade, maar bescherm ze ook met deze op maat gemaakte spiegelkappen, perfect passend bij uw Honda. Deze set bestaat uit twee delen.

Driekwart achteraanzicht Jazz Hybrid met fietsendrager

Beschermende sierlijsten

Niets is zo frustrerend als een kras of deuk op de carrosserie van uw voertuig. Onze sierlijsten zijn vervaardigd van zacht, schokbestendig materiaal en bieden daarmee een algehele bescherming voor uw auto.

Close-up van de voorruitbeschermer van de Honda Jazz Hybrid.

Elegance vloermatten

Deze verfijnde matten, comfortabel en luxueus, met een zwarte nubuckleer-omranding, zijn verfraaid met het duurzame Jazz-embleem in een geweven ontwerp. Elke set omvat vloermatten voor zowel de voor- als achterzijde van uw voertuig.

Close-up van elegante vloermatten voor Honda Jazz Hybrid

Jazz Patroon Protector

Bij het openen van de voordeuren wordt een Jazz-patroon geprojecteerd op de grond met een heldere, witte gloed, waardoor de zichtbaarheid verbetert wanneer u in het donker in- of uitstapt.

Close-up van de opvouwbare kofferruimteverdeler van de Honda Jazz Hybrid.

Afneembare trekhaak

Dankzij deze afneembare trekhaak kunt u zonder moeite uw fietsen, caravan of aanhanger meenemen. Het maximale trekgewicht bedraagt 500 kg, met een maximale verticale belasting van 50 kg. De trekhaak wordt geleverd inclusief een 13-polige stekker.

Close-up van de achteruitrijcamera van de Honda Jazz Hybrid

Afneembare trekhaak cross

Deze afneembare trekhaak biedt een moeiteloze manier om jouw fietsen, caravan of aanhangwagen mee te nemen. Het maximaal trekgewicht bedraagt 500 kg, met een maximale verticale belasting van 50 kg. De trekhaak wordt geleverd compleet met een 13-polige stekker.

Close-up van de ski- en snowboard-houder voor de Honda Jazz Hybrid

Thule fietsendrager

De fietsendrager, die de Thule-certificering van Honda draagt, is geschikt voor het dragen van twee fietsen en biedt een eenvoudige installatie. Met een kantelsysteem behoudt u gemakkelijk toegang tot de bagageruimte, terwijl een ingebouwde antidiefstalvergrendeling voor extra gemoedsrust zorgt. Deze drager is compatibel met een 13-polige aansluiting en vereist een overeenkomstige kabelboom.

Close-up van fietsendrager voor Honda Jazz Hybride

Fietsbevestiging voor dakdrager

Deze fietsendrager, ontworpen voor universeel gebruik en eenvoudige montage, maakt het moeiteloos om snel je fiets mee te nemen. Voor extra gemoedsrust is de drager vergrendelbaar om diefstal van je fiets te voorkomen. De maximale belasting per fiets is 20 kg.

Close-up van fietsendrager voor Honda Jazz Hybride

Kinderzitje KidFix I-Size

Dit geavanceerde 2-in-1 kinderzitje, voldoet aan de recentste I-SIZE regelgeving en biedt comfort voor passagiers van 3,5 tot 12 jaar oud, ongeacht hun grootte. De aanpasbare rugleuning groeit mee met uw kind en garandeert zowel ruimte als optimale bescherming. Het zitje is volledig instelbaar en wordt direct aan het chassis van de auto bevestigd. Voor kinderen boven 135 cm kunt u de rugleuning moeiteloos verwijderen.

Close-up van fietsendrager voor Honda Jazz Hybride